Bugün Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz var mı? 5 Ocak EDHO bu akşam var mı?

Bu akşam Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz var mı merak edilen sorulardan oldu. Birçok dizi bu hafta yayına ara verirken 5 Ocak Salı akşamı EDHO yeni bölüm yayınlanacak mı? ATV yayın akışında neler var?

Bu akşam Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz var mı, yayınlanacak mı soruları, sosyal medyada çok sorulan sorulardan oldu. ATV'nin Salı akşamları yayınladığı fenomen dizi EDHO yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı sorusunun yanıtı haberimizde.

EDHO YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi her hafta salı akşamları ekrana geliyor. Son bölümde ihaneti kaldıramayan Tipi'nin Rafet'i boğması masadaki dengeleri yeniden bozdu. Dizinin sevenleri 5 Ocak tarihinin gelmesi ile beraber araştırmalarını hızlandırdılar. İşte ATV yayın akışı ve yeni bölüm fragmanı hakkında detay.

EDHO yeni bölüm bu hafta var mı Gözler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. bölüm fragmanında

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM BU AKŞAM YOK

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 5 Ocak ATV yayın akışında yer almıyor. Sevilen dizinin en son 178. bölüm fragmanı yayınlanmıştı. Yeni bölüm fragmanı ise henüz izleyicinin beğenisine sunulmadı.

ATV YAYIN AKIŞI

08:00 Kahvaltı Haberleri

10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert

14:00 Beni Bırakma

16:20 Esra Erol’da

19:00 ATV Ana Haber

20:00 Akıncı

23:40 Hercai

02:30 Akıncı

Bugün Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz var mı? 5 Ocak EDHO bu akşam var mı? ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz edho yeni bölüm bu akşam var mı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.