"Bugün en aktif Kemalist Tayyip Erdoğan'dır!"

Sabah Gazetesi'nde bugün çarpıcı bir makale yer aldı... Gazetenin başyazarı Mehmet Barlas imzalı yazıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan, günümüzün "en aktif Kemalist'i" olarak tanımlandı...

Türkiye dün 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu yaşadı.

Anıtkabir, zafer 99. yıl dönümü dolayısıyla ziyaretçi akınına uğradı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının katıldığı törenin ardından vatandaşların ziyaretine açılan Anıtkabir'i, Türkiye'nin dört bir yanından gelen binlerce vatandaş ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Büyük Zaferin yıl dönümü kapsamında Anıtkabir'deki törenin ardından, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçti.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti.

Vatandaşlar da ülkenin dört bir yanında gün boyu devam eden etkinliklerle zafer coşkusuna ortak oldu.

ATATÜRK'ÜN GERÇEKLEŞEN RÜYASI

Öte yandan 30 Ağustos hakkında bugün Sabah Gazetesi'nde de dikkat çeken bir yazı yer aldı.

Gazetenin başyazarı "30 Ağustos kutlamaları sonsuza kadar sürer" başlığını taşıyan yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 30 Ağustos üzerinden her yıl tekrarlanan saldırılara tepki gösterdi.

"Bugün bilinçsiz birileri, 30 Ağustos'u bugünün Türkiye'sine karşı ve Atatürk'ü kullanarak işlemeye çalışıyorlar. Oysa bugünkü Türkiye, Atatürk'ün rüyalarında gördüğü büyük Türkiye'nin bir yansımasıdır. Altyapısı, üstyapısı tamamlanmış ciddi bir orta sınıfı olan yerleşik bir ülkedir." diyen Barlas, bunun Atatürk'ün antitezi değil, Atatürk'ün gerçekleşen rüyası olduğunu vurguladı.

Barlas yazısını şu çarpıcı ifadelerle sonlandırdı;

"Atatürk vefat ettiğinden bu yana yönetime geçen cumhurbaşkanlarının ülkeye yaptıkları hizmetleri bir karşılaştırın, ne demek istediğimi anlarsınız...

Ve günün en aktif Kemalist'inin, Tayyip Erdoğan olduğunu görürsünüz"

"Bugün en aktif Kemalist Tayyip Erdoğan'dır!" ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Barlas Sabah Gazetesi 30 Ağustos kemalist
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.