Bugün CHP'li Kaftancıoğlu'nun rezil 23 Nisan mesajının da yıl dönümü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün büyük bir coşku ve Gazi Mustafa Kemal'e saygıyla kutlanıyor. Bu anlamlı günde, Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı büyük bir ihanete sahne oldu. 1915 yılında yaşayan tarihi gelişmelerle ilgili Ermeni tezlerini destekleyen bir CHP'li, bu anlamlı günde Atatürk ve İsmet İnönü'nün huzuruna çıkma cüretini gösterdi!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 99. yıl dönümü, tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor.

Başkent Ankara'da 7'den 70'e binlerce kişi Anıtkabir'i ziyaret etti. Ülkenin diğer kentlerinde de çocukların başrolde olduğu pekçok etkinlik düzenlendi.

İSTANBUL'DA YENİ SİMALAR

İstanbul'da düzenlenen törenlerde ise yeni simalar vardı. 31 Mart seçimleri sonucu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Ekrem İmamoğlu, Taksim'deki törene katıldı.

Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı önünde düzenlenen törende Ekrem İmamoğlu'na, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP milletvekilleri eşlik etti.

CANAN KAFTANCIOĞLU'NU TÜRKİYE 24 NİSAN MESAJI İLE HATIRLIYOR!

CHP'nin İstanbul seçimlerindeli en aktif figürlerinden Canan Kaftancıoğlu'nun 23 Nisan törenlerinde boy göstermesi akıllara geçtiğimiz yıllarda paylaştığı skandal "23 Nisan" mesajını getirdi.

CHP'li Kaftancıoğlu, 23 Nisan 2013 yılında sosyal medya hesabından, 1925 yılında yaşanan tarihi gelişmelerle ilgili Ermeni tezlerini destekleyen bir mesaj paylaşmıştı.

Kaftancıoğlu, mesajında tepki toplayan şu ifadeleri kullanmıştı;

"23 Nisan'dan bir sonraki gün neydi? Bilmek istemeyenler için ipucu: 1915"

Bugün CHP'li Kaftancıoğlu'nun rezil 23 Nisan mesajının da yıl dönümü

Bugün CHP'li Kaftancıoğlu'nun rezil 23 Nisan mesajının da yıl dönümü ile ilgili etiketler CHP Canan Kaftancıoğlu Ermeni 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.