Bugün başlıyor, 12 bin personel istihdam edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, “Ankara Şehir Hastanesi'nde hasta kabulüne bugün itibariyle başlandı. Bilkent Şehir Hastanesinde 7 bine yakın sağlık personeli olmak üzere toplam 12 bin kişi istihdam edilecek” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara Şehir Hastanesi'nin hasta kabulüne bugün itibariyle başlandığını duyurdu.

Bakan Koca, "Avrupa’nın en büyük, dünyanın 3. büyük hastanesi hasta kabulüne başladı" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bilkent Şehir Hastanesinde 7 bine yakın sağlık personeli olmak üzere toplam 12 bin kişi istihdam edilecek" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Sincan ilçesindeki Lale Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış törenindeki konuşmasında "Ankara'daki Şehir Hastanesi, Türkiye'nin en büyüğü olacak ve birkaç gün içerisinde inşallah açıyoruz." demişti.

Ankara'da yapımı tamamlanan ve yakın bir zamanda açılışını gerçekleştirecekleri şehir hastanesinde çok sayıda vatandaşın tedavi olma imkanı bulacağını belirten Erdoğan, "Yönetime geldiğimizde dünyada satın alma paritesine göre 17'nci sıradaki Türkiye'yi hamdolsun 13'üncülüğe kadar çıkardık. İnşallah bu yılın sonunda 12'nciliğe yükseltmeyi bekliyoruz." şeklinde konuştu.

 

Bugün başlıyor, 12 bin personel istihdam edilecek! ile ilgili etiketler Ankara Son dakika Fahrettin Koca
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.