Bugün 19 Temmuz bankalar saat kaça kadar açık? Öğleden sonra bankalar açık mı?

Kurban Bayramı öncesinde Arefe günü bankaların çalışma saatleri vatandaşlarca merak ediliyor. 19 Temmuz bankalar saat kaça kadar açık sorusuna yanıt arayanlar Arefe günü bankaların çalışma saatlerini de araştırıyor. Peki, öğleden sonra bankalar açık mı?

Arefe gününde bankalarda işleri olan vatandaşlar bankaların çalışma saatleri ve son durumları hakkında detaylı bilgilere ulaşmak istiyor. Bu konuda hakkında son bilgileri elde etmek isteyenler ayrıca 19 Temmuz Pazartesi öğleden sonra EFT yapılıp yapılmayacağını da araştırıyor.

19 Temmuz Bankalar Saat Kaça Kadar Açık?

Kurban Bayramı Arife günü, yani bugün yarım gün resmi tatil olduğundan bankalar saat 12.30’a kadar hizmet verecektir. 26 Temmuz Pazartesi günü saat 09.00’da da tüm bankalar yeniden müşterilerine hizmet vermeye devam edecektir.

Arefe Günü EFT Yapılabilecek Mi?

Arefe günü yani 19 Temmuz’da bankalar arasında EFT işlemleri saat 12.30’a kadar gerçekleşecektir. Kamu personelleri 20 - 21 - 22 - 23 Temmuz'da tam gün, 19 Temmuz'da ise yarım gün idari izinli olduğundan dolayı bankalar yeniden 26 Temmuz sabahında işlemlerine kaldığı yerden devam edecektir.

 

Bugün 19 Temmuz bankalar saat kaça kadar açık? Öğleden sonra bankalar açık mı? ile ilgili etiketler 19 Temmuz bankalar arefe günü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.