Buğrahan Tuncer kimdir? Yasak Elma Eda Ece'nin sevgilisi Buğrahan Tuncer kaç yaşında? Nereli?

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteriyle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan güzel oyuncu Eda Ece'nin sevgilisi Buğrahan Tuncer Anadolu Efes takımında basketbol oynuyor. Bir dargın bir barış ilişkileri ile magazin dünyasında sık sık gündeme gelen ikili çok konuşuluyor. Peki Buğrahan Tuncer kimdir, kaç yaşında?

Eda Ece'nin sevgilisi Buğrahan Tuncer kimdir, kaç yaşında gibi sorular, Eda Ece ve Yasak Elma takipçilerinin merak konusu olmaya devam ediyor.

BUĞRAHAN TUNCER KİMDİR?

Etiler'de tek başına yaşadığı apartman dairesinden sosyetenin tercih ettiği lüks siteye taşınan Eda Ece'nin bu hamlesi, "Evleniyorlar mı?" sorusunu akıllara getirdi. Öte yandan Eda Ece'nin sevgilisi Buğrahan Tuncer ile taşındığı konuşulan evin aylık kirası da dudak uçuklattı.

Ekranların sevilen oyuncusu Eda Ece, kasım ayında yeniden barıştığı Anadolu Efesli basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer'le Ulus'a taşındı.

Etiler'de tek başına yaşadığı apartman dairesinden sosyetenin tercih ettiği lüks siteye taşınan oyuncunun bu hamlesi, "Acaba evlenecekler mi" sorusunu akıllara getirdi.

Buğrahan Tuncer kimdir? Yasak Elma Eda Ece'nin sevgilisi Buğrahan Tuncer kaç yaşında? Nereli?

3 yıldır birlikte olan çift, geçtiğimiz yıl mart ayındaki karantina sürecini birlikte geçirmiş, sonrasında beraber yaz tatiline çıkmıştı. Ancak ne olduysa oldu, ikili tatilden sonra ayrıldıklarını açıkladı.

Fakat ayrılığa sadece 1 ay dayanan Eda Ece ve Buğrahan Tuncer, ilişkilerine kaldıkları yerden devam etme kararı aldı. Çift, şimdi ilişkilerinde bir adım daha atarak aynı eve çıktı.

Geçtiğimiz yıl yapılan bir habere göre, Ulus'taki lüks daireleri için aylık 40 bin TL kira ödeyen ikili, evlilik yolunda ilerliyor...

Buğrahan Tuncer kimdir? Yasak Elma Eda Ece'nin sevgilisi Buğrahan Tuncer kaç yaşında? Nereli? - Resim : 2

BUĞRAHAN TUNCER KİMDİR?

23 Mart 1993'te İstanbul'da dünyaya geldi. Profesyonel kariyerine Beşiktaş'ta başladı. ... Kariyeri boyunca İstanbul BBSK, Aliağa Gençlik Spor Kulübü, Mersin BŞB ve Eskişehir Basket gibi takımların formalarını da giyen Buğrahan Tuncer, 2018-2019 sezonundan beri Anadolu Efes'in sözleşmeli basketbolcusudur.

Buğrahan Tuncer kimdir? Yasak Elma Eda Ece'nin sevgilisi Buğrahan Tuncer kaç yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler Yasak Elma Eda Ece buğrahan tuncer kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.