Türkiye şehitlerine ağlarken; iyi PARTİ

Türkiye dün akşam saatlerine doğru Bitlis'ten gelen 11 şehit haberiyle sarsıldı. Şehitlerin acısı yürekleri yakarken, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun doğum günü kutlaması yapması tepki çekti. İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığındaki kutlamaya katılan Kavuncu'nun, o sırada sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştığı da görüldü...

İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın FETÖ ile irtibatı olduğu yönünde suçlamalarda bulunduğu İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, dün partisinin Silivri ilçe teşkilatına ziyarette bulundu.

Kavuncu, ziyaret sırasında İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek'in kızının doğum gününü kutladı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI, BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Türkiye'nin 11 şehidin acısıyla kavrulduğu sırada parti binasında düzenlenen doğum günü partisi, Bek'in sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı. Şehitlere aldırmadan yapılan kutlama büyük tepki çekti.

Türkiye şehitlerine ağlarken; iyi PARTİ

SOSYAL MEDYADA TAZİYE MESAJI

Öte yandan partide bulunan Kavuncu'nun sosyal medya hesabından da taziye mesajı paylaştığı görüldü. Kavuncu, mesajında "Bitlis’in Tatvan ilçesi yakınlarında kırıma uğrayan askerî helikopterimizde şehit olan Mehmetçiklerimize Cenabıhak’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Türk Milleti’nin başı sağ olsun." ifadesini kullandı.

ÜMİT ÖZDAĞ NE DEMİŞTİ?

Dün İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Kavuncu ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu FETÖ ile iltisaklıdır. Türk milliyetçileri bu zihniyetten vakti geldiğinde en ağır şekilde hesap soracaktır. Akşener, FETÖ iltisaklılarla yol yürümekte çok rahat davranıyor. Daha ne kadar rahat yürüyeceğini göreceğiz."

Türkiye şehitlerine ağlarken; iyi PARTİ ile ilgili etiketler İYİ Parti Buğra Kavuncu Doğum günü Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.