Buğra Kavuncu hakkında takipsizlik kararı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında başlatılan FETÖ soruşturması tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın iddiaları sonrası açılan soruşturmada takipsizlik kararı verdi.

İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, geçen yıl 19 Ekim’de çıktığı bir televizyon kanalında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu ve Kazakistan Türk İş Adamları Derneği’nin başkan yardımcılığını yaptığını iddia etmişti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma sonunda Kavuncu’nun bu örgütle irtibatını gösteren somut bir veriye rastlanmadığı, Bank Asya’ya para yatırmadığı, FETÖ ile bağlantılı şirketlere para transfer etmediği, soyut beyan ve iddialar dışında delil bulunmadığı ifade edildi.

Kavuncu hakkında kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi.

Buğra Kavuncu hakkında takipsizlik kararı ile ilgili etiketler Buğra Kavuncu FETÖ soruşturma Savcılık Ümit Özdağ takipsizlik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.