Buğra Gülsoy kiminle evlendi? Nilüfer Gürbüz kimdir?

Bu sezon tv8'in Kızım dizisinin başrolünde bulunan oyuncu Buğra Gülsoy dünya evine girdi. Burcu Kara'dan sonra ikinci kez nikah masasına oturan Buğra Gülsoy kiminle evlendi? Nilüfer Gürbüz kimdir? Detaylı bilgiler bu haberde yer alıyor.

Oyuncu Buğra Gülsoy uzun zamandır aşk yaşadığı sevgiliis ile dünya evine girdi. Kızım dizisinde rol alan Buğra Gülsoy kiminle evlendi? Nilüfer Gürbüz kimdir? Çiftle ilgili merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer buluyor.

Buğra Gülsoy kiminle evlendi? Nilüfer Gürbüz kimdir?

Oyuncu Buğra Gülsoy uzun zamandır aşk yaşadığı Nilüfer Gürbüz ile bu akşam nikah masasına oturdu.

Buğra Gülsoy kiminle evlendi? Nilüfer Gürbüz kimdir? - Resim : 2

Kızım dizisinde rol alan Buğra Gülsoy ve sevgilisi Nilüfer Gürbüz bu akşam Şile'de kır düğünüyle evlendi. Aile arasında gerçekleşen törene çiftin yakın arkadaşları da katıldı.

 

Buğra Gülsoy kiminle evlendi? Nilüfer Gürbüz kimdir? - Resim : 3

 NİLÜFER GÜRBÜZ KİMDİR?
Buğra Gülsoy'un İzmirli sevgilisi Nilüfer Gürbüz; İzmir'in tanınan ailelerinden birinin kızı... Baba Muharrem Gürbüz; Karşıyaka'nın efsanelerinden, bir dönem Milli Takım'da da oynamış eski bir futbolcu ve antrenör.

Buğra Gülsoy kiminle evlendi? Nilüfer Gürbüz kimdir? - Resim : 4

BUĞRA GÜLSOY
Behiç Buğra Gülsoy , 22 Şubat 1982, Ankara doğumlu Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur.

Hayatı
İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. 13 yaşında ilk sahne deneyimini yaşamıştır. Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin mimarlık bölümünden 2004 yılında mezun olan Buğra Gülsoy, Kıbrıs'ta bulunduğu süre içerisinde Kıbrıs Devlet Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol almış, aynı zamanda kısa film yönetmenliği ve oyunculuk da yapmıştır. Bu filmler; Trio, Heterotopya, İnsan Üçleme, Alt Üst, Nar Yarası ve Mutlu Sondur. Kıbrıs Film Derneğinin kurucularından biri olan Gülsoy, aynı zamanda Uluslararası Kıbrıs Kısa Fim Festivali'nin proje tasarımcısı ve direktörüdür. Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen bir yarışmada filmcilik üzerine eğitim aldı.

İlk kez 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Hepimiz Birimiz İçin adlı dizi filmin başrol oyuncusu olarak Nazım karakteri ile Türk izleyicilerinin karşısına çıkan oyuncu, dizinin ardından yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül`ün yaptığı Güneşi Gördüm filminde Berat karakteriyle beyazperdeye adım attı. Ardından Atv`de yayınlanan Unutulmaz adlı dizide Tolga karakterini canlandırdı. Derviş Zaim tarafından yönetilen ve ilk gösterimi 2010 Altın Portakal Film Festivali'nde yapılan ve 2011 yılında gösterime girmiş olan Gölgeler ve Suretler isimli filmde Ahmet isimli bir Türk gencini canlandırmıştır. Kanal D'de yayınlanan Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde bir sezon boyunca Vural karakterini canlandırmıştır. Kanal D'de yayınlanan, Kuzey Güney isimli dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolleri paylaşmış ve bu dizide Güney Tekinoğlu karakterini canlandırmıştır. Sonrasında TRT 1'de yayınlanan Eski Hikaye dizisinde başrol oynamıştır ve Mete karakterini canlandırmıştır. 2015 yılının Şubat ayında FOX Tv'de başlayan Aşk Yeniden adlı dizide Fatih Şekercizade rolünü oynamakta ve Özge Özpirinçci ile başrolü paylaşmaktadır.

Ankara doğumlu olan oyuncu İstanbul'da ikamet etmektedir. Tiyatro hayatına arkadaşları Serhat Teoman, Fatih Sönmez ve Emre Erkan'la birlikte kurduğu Tiyatro Kutu ile devam etmiştir. Tiyatro Kutu'nun kapanmasının ardından Serhat Teoman ve Emre Erkan'la birlikte kurdukları GET Yapım ile sinema ve tiyatro çalışmalarına devam etmektedir. Kendisi gibi dizi ve film oyuncusu olan Burcu Kara ile 2011 yazında evlenmiş; 2 Ağustos 2012 tarihinde boşanmıştır. Babası Niğdeli, Annesi Erzincanlıdır.

Filmografi
Diziler
2008 Hepimiz Birimiz İçin Nazım Oyuncu
2009-2010 Unutulmaz Tolga Oyuncu
2010-2011 Fatmagül'ün Suçu Ne? Vural Namlı Oyuncu
2011-2013 Kuzey Güney Güney Tekinoğlu Oyuncu
2013-2014 Eski Hikaye Mete Oyuncu
2014 Bana Artık Hicran De Sinan Oyuncu
2015-2016 Aşk Yeniden Fatih Şekercizade Oyuncu
2018 8. Gün Ozan Tas Oyuncu

Filmler
2004 Trio Kısa Film - Oyuncu
2005 Heterotopya Kısa Film - Yönetmen,Oyuncu
2006 İnsan Üçleme Kısa Film - Yönetmen,Oyuncu
2007 Alt Üst Kısa Film - Yönetmen,Oyuncu
2007 Nar Yarası Kısa Film - Oyuncu
2007 Mutlu Son Arda Kısa Film - Yönetmen,Oyuncu
2009 Güneşi Gördüm Berat Oyuncu
2010 Gölgeler ve Suretler Ahmet Oyuncu
2011 Güzel Günler Göreceğiz Cumali Oyuncu
2016 Görümce Ahmet Oyuncu
2016 Robinson Crouse Ahmet Seslendirme
2016 Mahalle Ahmet Senarist-Yönetmen

 

Buğra Gülsoy kiminle evlendi? Nilüfer Gürbüz kimdir? ile ilgili etiketler Buğra Gülsoy kiminle evlendi nilüfer gürbüz kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.