Bugatti La Voiture Noire'nin satış fiyatı ve özellikleri

Cristiano Ronaldo’nun yeni arabası olan dünyanın en pahalı otomobili Bugatti La Voiture Noire, satış fiyatı ve tasarımı ile dudak uçuklatıyor. İşte Bugatti La Voiture Noire'nin özellikleri ve satış fiyatı.

Juventus’un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’nun yeni arabası dünyanın en pahalı otomobili Bugatti La Voiture Noire, arananların en başında yer aldı. Bugatti La Voiture Noire’nin fiyatı ve özellikleri ile bilgiler haberimizde.

Dünyanın en pahalı otomobili olan Bugatti La Voiture Noire’yi satın alan Ronaldo bir kez daha gündemde yer aldı. El ile üretilen karbon fiber gövdesi ile tüm dikkatleri üzerine çeken Bugatti La Voiture Noire, Chiron Sport ve Divo'da da bulunan 4 turbolu 8.0 litrelik W16 motoru kullanıyor.

Bugatti La Voiture Noire'nin satış fiyatı ve özellikleri

1500 beygir gücündeki motoru ile 1600 Nm tork üretebiliyor. Dışarıdan bakıldığında eşsiz şık tasarımı ile göz kamaştıran otomobil, 1936-38 yılları arasında üretilen Type 57 SC Atlantic modelini referans alınarak üretildi.

Tasarımı ile görenlerin her daim başını döndüren Bugatti La Voiture Noire’nin satış fiyatı ise 9,5 milyon Euro yani 78 milyon TL.

Bugatti La Voiture Noire'nin satış fiyatı ve özellikleri ile ilgili etiketler Bugatti La Voiture Noire Ronaldo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.