Buffon'dan gülümseten Maldini açıklaması

Dünya futbol tarihinin efsane kalecileri arasında yer alan Gianluigi Buffon, dün oynanan karşılamaşmada Milan'a rakip oldu. Tecrübeli eldiven, maçın ardından kendi jenerasyonu arasında yer alan ve milli takımdan arkadaşı olan Paolo Maldini'nin oğlu Daniel Maldini ile forma değiştirdi.

İtalya Kupası'nda dün, Milan evinde Juventus'u ağırladı. Karşılaşma Rebic ve Ronaldo'nun karşılıklı  golleriyle 1-1 sona erdi. Maça ise, maç sonunda yaşanan bir olay damga vurdu.

İtalyan futbolunun efsaneleri arasında yer alan kaleci Buffon, ezeli rakibi Milan'ın formasını giyen ve yakın arkadaşı olan efsane futbolcu Paolo Maldini'nin oğluyla formasını değiştirdi. 

''ARTIK TORUNLARINI BEKLİYORUM''

Oğul Daniel Maldini'nin formasını alan Buffon, "Koleksiyonumda Enrico Chiesa ve oğlu, Lillian Thuram ve oğlu, George Weah ve oğlunun formaları var. Şimdi Paolo Maldini ve oğlunun da forması oldu. Artık torunlarını bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Buffon'dan gülümseten Maldini açıklaması

Buffon'dan gülümseten Maldini açıklaması ile ilgili etiketler Juventus Milan buffon Maldini paolo maldini Daniel Maldini
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.