Bu YouTube kanalıyla filme doyacaksınız

İnternet ortamında pek çok ücretli platformda sürdürülen film keyfini artık YouTube'dan tamamen ücretsiz gerçekleştirmek mümkün. Korsan sitelere para kazandırmak yerine lisanslı filmleri izlemek istiyorsanız bu kanala mutlaka abone olun...

YouTube üzerinden muhteşem filmleri izlemek isteyenlere güzel bir haberimiz var...

'Lisanslı Film İzle' kanalı filmseverlerle buluştu. Tamamen ücretsiz olarak dünyaca ünlü filmleri izleyicilere sunacak olan kanal, ilk filmini de yayınladı.

Narges Abyar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Dolunay Zamanı filmi kanalın ilk yayınladığı film oldu.

BİRBİRİNDEN SEÇKİN FİLMLERİ İZLEMEK İÇİN KANALA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Bu YouTube kanalıyla filme doyacaksınız

DOLUNAY ZAMANI FİLMİNİN KONUSU NE?

Abdülhamit pazarda Faize ile tanışır ve aşık olur. Evlenip yuva kurduklarında Faize, Abdülhamit’in Sistan ve Belücistan eyaletindeki ailesiyle kaçakçılık yaptığını öğrenir. Aşkı için Pakistan’a kaçmaya bile karar veren Faize, orada Abdülhamit’in abisi Abdülmalik Rigi ile tanışır. Abdülmalik Rigi, İran’a saldırılar düzenleyen Cündullah Terör Örgütü lideridir.

Dolunay Zamanı Oyuncuları Kimler?

Filmin oyuncu kadrosunda, Elnaz Shakerdust, Hootan Shakiba, Fereshteh Sadre Orafaiy, Pedram Sharifi, Shabnam Moghadami, Farid Sajjadi Hosseini gibi isimler yer almaktadır.

Bu YouTube kanalıyla filme doyacaksınız ile ilgili etiketler YouTube film Lisanslı Film İzle
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.