Bu YouTube kanalına giren korkuya doyacak

Pandemi döneminde evine kapanan korku filmi severlere güzel bir haberimiz var. YouTube üzerinden korku filmlerini ücretsiz izleyebileceğiniz Türkiye'nin ilk ve tek korku filmleri kanalı 'Dark Film' her hafta yeni bir korku filmiyle sizlerle buluşuyor!

Koronavirüs salgını döneminde dijital platformlara olan talep arttı. Ancak bu platformların ücretli oluşu internet kullanıcılarını düşündürüyor.

Tüm bu düşünceleri sonlandıracak bir YouTube kanalı ise vatandaşların imdadına yetişti.

Korku filmi severlere hitap eden Dark Film isimli kanal, her hafta yeni bir filmle abonelerinin karşısına çıkıyor.

İZLEYİCİLERE TEK DÜŞEN ŞEY FİLM SEÇMEK

Birbirinden seçkin filmlerin yer aldığı kanalda, izleyicilere tek düşen şey film seçimi oluyor.

SEÇKİN KORKU FİLMLERİNİ İZLEMEK İÇİN KANALA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

GOOGLE PLAY'DE ÜCRETSİZ UYGULAMA

Öte yandan, Dark Film'in Google Play uygulaması da tamamen ücretsiz olarak korku filmi severlere sunuldu.

UYGULAMAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Uygulamanın bilgilendirme bölümünde ise şu ifadelere yer verildi:

"Sitemiz, korku türdeki klasik filmleri ayrıca yeni çıkan vizyon korku filmlerini sizlerle buluşturmaya çalışmaktadır. Biz ekip olarak bu korku türü filmleri sevmekle beraber ekibimiz en iyi filmleri benzersiz bir web tabanı oluşturmak için gerçek bir çaba sarf etmektedir. Evet – biliyoruz, burada Freddy veya Elm Sokağı Kabusu gibi ağır toplar yok (üzerinde çalışıyor…), ancak çevrimiçi hiçbir yerde bulamayacağınız çok ciddi miktarda muhteşem kataloğumuz var. Alfred Hitchcock’dan David Lynch’e kadar en kaliteli korku filmleri için kesinlikle doğru yere geldiniz. YASAL konuya gelince. SİTEMİZ TAMAMEN YASALDIR! Filmlerimizi TELİFLERİNİ SATIN ALMAKTAYIZ. Tamamı sözleşmeli! Bu projeye Horror Lovers olarak başladık, bu yüzden birincil hedeflerimizden biri yerli ve yabancı korku içerikleri lisanslı ve resmi olarak izleyicilerimizle buluşturmak. Umarız beğenirsiniz! korkufilmtv.com ekibi Kesintisiz iyi seyirler."

Bu YouTube kanalına giren korkuya doyacak ile ilgili etiketler YouTube film google play uygulama korku
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.