Bu Yöntem Doğanın Mucizesi! Ayak Kokusunu 1 Ayda Yok Ediyor! Evde Hazırlayın ve Uygulayın!

Aşırı terlemeyle bağlantılı da olsa ayak kokusunun birçok nedeni vardır. Kullanmadığınız ilaç, denemediğiniz yol kalmadıysa ayak mantarı ve kokusunu evde tedavi edeceğiniz mucize doğal yöntemi araştırdık. Misafirliğe gitmek artık bir kabus olmaktan çıkacak. İşte ayak kokusuna doğal çözümler...

Ayak kokusu özellikle yaz mevsiminde kendini gösteren kabus gibi hastalıktır. Vücudun en çok terleyen bölgelerinden olan ayaklar gün boyu ayakkabının içinde kalır. Öyle ki misafirliğe gitmeniz durumunda sizi ne yapacağınızı bilmez halde bırakır. Terlemek doğal olsa da ayaklabı ya da çoraplarda ter kaldıysa bu mantarların çoğalması demektir. Mantar ise birçok bakterinin birleşimidir. Bu Yöntem Doğanın Mucizesi! Ayak Kokusunu 1 Ayda Yok Ediyor! Evde Hazırlayın ve Uygulayın!

Ayak kokusu için evde doğal ilaç tarifine geçmeden önce ayak kokusunun nedenleri neler, ona bakalım. En yaygın nedeni aşırı terleme. Önümüzde koca bir yaz mevsimi olduğunu düşünürsek ayak kokusu kaçınılmaz.

Ayaklarınıza gereken bakımı yapmıyor ve sık duş almıyorsanız bu da ayak kokusu için bir başka nedendir. Cıva zehirlenmesi, aşırı kahve tüketimi, stres ve diyabet hastalığı ayak kokusuna neden olan durumlardan birkaçıdır.

AYAK KOKUSUNA 1 AYDA KESİN ÇÖZÜM!

Çay Ağacı Yağı Ayak Kokusuna iyi gelen nadir bitkilerden biridir. Mantar önleyici özelliği sahip çay ağacı yağı ayak mantarı tedavisinde birebirdir. Avustralya çay ağacının yapraklarından elde edilen esansiyel bir yağ olan Çay ağacı yağı, yaklaşık 1 ay boyunca uygulandığında ayak kokusuna kesin çözüm sağlıyor.

Ayak Kokusu İçin Çay Ağacı Yöntemi!

Duş alın ve ayaklarınızı iyice kurulayın.

Yağı doğrudan cildinize ve tırnaklarınıza uygulayın.

Enfeksiyon temizlenene kadar bu işlemi günde bir veya iki kez tekrarlayın.

Ayak ıslatma ve sabun gibi çay ağacı yağı içeren ürünler de enfeksiyonun temizlenmesine yardımcı olabilir.

4 Hafta boyunca uyguladığını çay ağacı yağı yöntemi ayak kokusunun giderilmesinde yardımcıdır.

AYAKLARINIZA ÇAY BANYOSU YAPTIRIN!

Ayak kokusuna doğal çözümlerde bir başka yöntem siyah çay banyosudur. Siyah çay, tanen adı verilen belirli bir polifenol tipinin varlığı nedeniyle, özellikle koku olmak üzere ayağın semptomlarını hafifletebilir.

Bu Yöntem Doğanın Mucizesi! Ayak Kokusunu 1 Ayda Yok Ediyor! Evde Hazırlayın ve Uygulayın! ile ilgili etiketler ayak kokusu ayak kokusuna ne iyi gelir evde ayak kokusu evde doğal ilaç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.