"Bu ülkeyle gurur duymak için çok nedenimiz var"

Türkiye'nin koronavirüsle mücadelede engel tanımayan çalışmaları yurt dışında ses getirmeye devam ediyor. Hollanda'da bir televizyon kanalı, Türkiye'deki sağlık ekiplerinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı uygulamak için yaptığı çalışmaların örnek gösterildiği bir haber yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bu haberi, "Bu ülkeyle gurur duymak için çok nedenimiz var." sözleri ile sosyal medya hesabından paylaştı.

Hollanda'da yayın yapan RTL Nieuws kanalının Türkiye'deki sağlık ekiplerinin ülkenin dört bir yanındaki yaşlıların aşılanması için her türlü hava koşulunda özveri ile yaptığı çalışmalara ilişkin bir haber yayınladı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, RTL Nieuws'un bu haberini sosyal medya hesaplarından,  "Bu ülkeyle gurur duymak için çok nedenimiz var." ifadeleri ile paylaştı.

 

Haberde ise spikerler, Hollanda'da bazı aşı yerlerinin kış şartları dolayısıyla kapalı olduğuna işaret ediliyor ve Türkiye'deki sağlık ekiplerinin olumsuz hava koşullarında en ücra yerlerdeki vatandaşlara bile Kovid-19 aşısı yapmak için ulaştığı belirtiliyor.

Daha sonra haberde, Van'da görev yapan sağlık ekiplerinin, yaşlı vatandaşları aşılamak için karlı yolları aşarak köylere gittiği anlara ilişkin görüntüler veriliyor.

"Bu ülkeyle gurur duymak için çok nedenimiz var" ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Hollanda aşı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.