'Bu ülkeye namussuz siyaset getireceğiz dedin ve getirdin!'

Star yazarı Esra Elönü, bugünkü köşe yazısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun bugüne kadar gerçekleştirdiği tek bir vaadinin olduğunu ifade eden Elönü, "Bu ülkeye namussuz siyaset getireceğiz dedin, ve getirdin! Ne mutlu sana!" ifadesini kullandı.

Star yazarı Esra Elönü 'Zorba sensin CHP'nin toz torbası' başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Yazısında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert ifadelerle eleştiren Elönü, "Kayış kopunca hava yastığı olarak devreye giren, ve o yastıkta uyuyakalan Kılıçdaroğlu nasılsın ? İyi değilsin, tutuşuyorsunuz ama cürmünüz kadar. Gürlüyorsunuz lakin kirliliğiniz bir kulak çöpüne bakar." ifadesini kullandı.

"Esiyorsunuz bu esmeyi bahçeye asılmış, gözlük kılıfı kadar kalmış oğlanın önlüğü bile takmıyor. Kendi seçmeninin bile umurunda olmayan Paçaları Daroğlu, kendi tabiriyle yalakalarına vitaminler ve moraller vermeye çalışıyor." diyen Elönü, sözlerini şöyle sürdürdü:

 "Bazen zihnini kitapla, bazen ilminle, bazen görkemli bir gözlemle, bazen de konserve açacağı ile açarsın. Bunlar raf ömrü tükenmiş konserve istifi kafalarını halka ana menü diye yutturmaya çalışıyor lakin olmuyor.

Ramazan ertelensin diyen bu kafa orucun da online tutulacağını zannediyor sanırım.. Bunlar seçim zamanı hurma desenli süveter giyersek millet yer modunu hiç ertelemedi. Dini, siyasetin alet çantası gibi kullanmaları da tesisatlarına kendilerinin bile güven duymadığını göstermiyor mu?

Grup toplantısı yapıp, gündem maddelerini kılçığından ayıklayıp balığı baştan kokutmak bunların gargaralık siyaseti kabul.

Bir de adını yine klavye hijyeni açısından buraya yazmayacağım tek filmlik ortasından sıkılmış macuncu oyuncuyu da almışlar. Hani milleti aşağılayan, hani halka aptal diyen, hani Cumhurbaşkanımızın elinden ödül alan sanatçılara aptal diyen, millete aptal diyen şeyi de yanlarına almışlar. Kemal abisini izliyor.

Bu toprakları seviyorum diyen nice kalender sanatçıya yalaka deme leşliğinde bulunanlar, CHP'nin Grup toplantısında sırıtan oyuncuyu yalakadan saymıyor.

İğrenme serisi bunlardan sâdır olmuş.

Bir de diyor ki O zorba gidecek İstanbul Sözleşmesi geri gelecek!

Ne oldu?

O sözleşme, senin 110 gündür sessiz kaldığın tacizin tecavüzün önüne geçememiş.

Önce ağız hijyenine dikkat et! Bu ülkenin onurunu ayağa kaldıran vatanseverlerin karşısında sadece toz kaldıran olduğunu unutma!

Zorba kimdir? Zorba, partisinde tecavüz mağduru kadınların feryadına sessiz kalandır! Zorba, Terörden evlatlarını isteyen Diyarbakır annelerini çamur siyasetiyle perdeleyerek görmezden gelendir!

Analara muhalefet Partisinin lideridir Zorba!

Sen sadece tek bir vaadini gerçekleştirdin,

Bu ülkeye namussuz siyaset getireceğiz dedin,

Ve getirdin!

Ne mutlu sana!"

YAZININ ORİJİNAL METNİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

'Bu ülkeye namussuz siyaset getireceğiz dedin ve getirdin!' ile ilgili etiketler Esra Elönü CHP Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.