Bu tünel uyuşturucu trafiği için kazıldı! ABD ile Meksika arasında bulundu

ABD'nin Meksika sınırında uyuşturucu kaçakçılarının kullandığı 532 metre uzunluğunda tünel bulundu. ABD'li yetkililer, tünelin ne kadar süredir çalıştığının bilinmediğini söyledi. Soruşturmayla bağlantılı olarak 799 kg kokain, 75 kg metamfetamin ve 1.6 kg eroin ele geçirdiler.

ABD'nin Meksika sınırında yerin 18 metre altında uyuşturucu kaçakçılarının kullandığı 532 metre uzunluğunda bir narko-tünel keşfedildi.

Bu tünel uyuşturucu trafiği için kazıldı! ABD ile Meksika arasında bulundu

Uyuşturucu mücadele ekipleri, tünelin Meksika'nın Tijuana şehrinden ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki San Diego şehrine kadar uzandığını tespit etti. Tünel, San Diego'nun Otay Mesa sınır kapısının yakınında, son yirmi yılda bir düzineden fazla karmaşık tünelin bulunduğu bir bölgede keşfedildi.

Bu tünel uyuşturucu trafiği için kazıldı! ABD ile Meksika arasında bulundu - Resim : 2

ABD'li yetkililer, tünelin ne kadar süredir çalıştığının bilinmediğini söyledi. Soruşturmayla bağlantılı olarak 799 kg kokain, 75 kg metamfetamin ve 1.6 kg eroin ele geçirdiler. Yaşları 31 ile 55 arasında değişen altı Güney Kaliforniya sakini, kokain dağıtmak için komplo kurmakla suçlandı.

Bu tünel uyuşturucu trafiği için kazıldı! ABD ile Meksika arasında bulundu - Resim : 3

"SONUNDA IŞIK YOK"

ABD'nin Kaliforniya Güney Bölgesi avukatı Randy Grossman "Bu narko tünelinin sonunda artık ışık yok. Yasadışı uyuşturucuların sokaklarımıza ulaşmasını ve ailelerimizi ve topluluklarımızı yok etmesini önlemek için bulduğumuz her yeraltı kaçakçılık yolunu kapatacağız."

Bu tünel uyuşturucu trafiği için kazıldı! ABD ile Meksika arasında bulundu - Resim : 4

Bu tünel uyuşturucu trafiği için kazıldı! ABD ile Meksika arasında bulundu ile ilgili etiketler ABD Meksika uyuşturucu Tünel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.