Bu telefon hızıyla da fiyatıyla da çok konuşulacak! İşte Nokia 8

HMD Global'in lisans kiralaması ile sektöre hızlı bir dönüş yapan Nokia, yenilediği 3310'dan sonra Android işletim sistemli 3, 5 ve 6 adlı modelleri piyasaya çıkarttı. Şimdi de Nokia 8 adlı telefonun görüntüleri ve özellikleri sızdırıldı.

Fotoğraflara bakılırsa çerçevesiz bir tasarıma sahip olacak olan cihazın kenarları, Samsung Galaxy S7 Edge'i andırıyor. Son derece ince üst ve alt kısım, iddia edilen 2K çözünürlüklü 6 inç büyüklüğündeki ekranı ön plana çıkartıyor.

Cihazın ön ve arka yüzünü net bir şekilde görmemizi sağlayan sızdırılmış görselde bir parmak izi okuyucu ise mevcut değil. Nokia'nın bunu iPhone 8 için iddia edildiği gibi ekrana yerleştirmiş olması muhtemel.

tyterter

Şirketin dün duyurduğu Zeiss işbirliği, objektiflerde kendini gösterecek. Ancak bu kameraların Nokia 9 ile karşımıza çıkacağını düşünüyoruz.

fdhgfsd
NOKIA 8'İN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

KnowYourMobile'ın haberine göre, USB-C şarj, 3,5 mm ses jakı, ön kameranın yanı sıra, Nokia 8'de Qualcomm Snapdragon 835 işlemci, 6 GB bellek, 128 GB depolama gibi özellikler olacak.
trerwe

NOKIA 8'İN FİYATI

Cihazın yaklaşık 470 dolar fiyata sahip olması bekleniyor. Bu da, hem güçlü hem gücüne göre uygun fiyatlı bir telefon demek.

rtger

NOKIA 8 PİYASAYA ÇIKIŞ TARİHİ

Nokia 8'in yaz sonu ya da sonbahar başında piyasaya çıkması bekleniyor.

Bu telefon hızıyla da fiyatıyla da çok konuşulacak! İşte Nokia 8 ile ilgili etiketler telefon nokia 8 yeni piyasa iPhone 8
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.