Bu Tarz Benim yarışmacısı Hakan Sabancı'nın mesajlarını ifşa etti!

Geçtiğimiz şubat ayında Hakan Sabancı ve Bu Tarz Benim'in eski yarışmacılarından Aygün Aydın'ın aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz gün ise, Sabancı ve Aydın cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı. Aydın, Sabancı'nın çapkınlıklarından bunalınca mesajlarını ifşa etti.

Bu zamana kadar çıkan aşk haberleri hakkında sessizliğini koruyan Aygün Aydın, Instagramhesabından yaptığı paylaşımla Hakan Sabancı ile olan yazışmalarını ifşa etti.

Bu Tarz Benim yarışmacısı Hakan Sabancı'nın mesajlarını ifşa etti!

Bununla da yetinmeyen Aygün Aydın, sevgilisinin beğendiği kızları da tek tek paylaştı.

"BEN BUNLARLA NASIL BAŞ EDEYİM?"

Aygün Aydın, yaptığı paylaşıma şu notu düştü:

“Ben ve dikkatini çekmeye çalıştığım adamın stalkladıkları. Ben bu s.rtüklerle nasıl baş edeyim? Pes ediyorum.”

GÖZLER SABANCI'YA ÇEVRİLDİ

Aygün Aydın'ın yaptığı bu paylaşım sosyal medyada gündeme oturdu.

Sosyetenin çapkın ismi Hakan Sabancı’nın bu ifşalar sonrası ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Bu Tarz Benim yarışmacısı Hakan Sabancı'nın mesajlarını ifşa etti! - Resim : 2

HAKAN SABANCI HAKKINDA

Hakan Sabancı 1991 yılında dünyaya gelmiştir. Sabancı, Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı’nın oğlu, Hacı Sabancı’nın ise erkek kardeşidir.

Eğitimini Amerika’da tamamlayan Sabancı, futbolla da yakından ilgileniyor. Sabancı koyu bir Beşiktaş taraftarıdır. Diğer taraftan Sabahcı, uzun bir süre Aslışah Alkoçlar ile aşk yaşamıştır.

Aslışah Alkoçlar ile 1 yıllık ilişkilerini Ekim 2016’da bitiren Hakan Sabancı’nın adı Hadise ile anılmıştır. Daha sonra bu listeye Didem Soydan, Cansu Melis Karakuş gibi isimlerde eklenmiştir. Daha sonra ise Hakan Sabancı'nın Murat Boz'un eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştır.

Hakan Sabancı Hacı Ömer Sabancı’nın üçüncü oğlunun torunudur.

 

Bu Tarz Benim yarışmacısı Hakan Sabancı'nın mesajlarını ifşa etti! ile ilgili etiketler Hakan Sabancı Sosyal Medya Aygül Demirtaş bu tarz benim
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.