Bu sözlerin ardından genç kızın ölüm haberi geldi

Sosyal medyada tanışıp sevgili olan birçok çiftten biri de Havva Çöllü ile Yusuf B. idi. Ancak son zamanlarda çiftin arasında sorunlar yaşanmaya başlamıştı. Dehşete düşüren olaydan bir gece önce bir araya gelmişlerdi. Sonrada kucaklaşıp ayrılmışlardı. Daha sonra 'Bu beni son görüşün olsaydı ne yapardın?' diye bir mesaj attı Havva Çöllü sevgilisine. Sonrası ise tam anlamıyla kabus gibiydi... İşte Havva Çöllü'nün ölümüyle sonuçlanan o son 24 saatte yaşananlar...

Konya'da geçtiğimiz pazar günü intihar eden Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Meslek Yüksekokulu 2. sınıf öğrencisi Havva Çöllü'nün, Necmettin Erbakan Üniversitesi Mimarlık Bölümü son sınıf öğrencisi olan erkek arkadaşı Yusuf B.'nin emniyette verdiği ifadenin ayrıntıları ortaya çıktı. İşte ölüme giden o son 24 saatte yaşananların detayları:

YUSUF B. KABUSA DÖNEN SON 24 SAATİ ANLATTI

Bir gece önce Havva Çöllü ile Yusuf B. bir araya gelmişti. O gün aralarında hiçbir sorun yaşanmamıştı. 

Yusuf B. kucaklaşıp mutlu bir şekilde evden çıkıp kuzeni ile buluşmaya gittiğinde o gün yaşayacağı kabus gibi olay aklının ucundan bile geçmemişti.

Sevgilisinden gelen 'Bu beni son görüşün olsaydı ne yapardın?' mesajına dönmekte çok geç kaldığını ise kucaklaşıp ayrıldıktan tam 24 saat sonra fark etti. 

İNTİHAR ÖNCESİ YAŞANANLAR

Kabus gibi sona geçmeden önce olayın evveliyatına, kucaklaşma ile sonlanan 24 saat öncesine dönelim.

Havva Çöllü adlı genç kadınla sosyal medyada tanışıp sevgili olmuşlardı. Son zamanlarda zaman zaman her çift gibi sorunlar yaşıyorlardı. Ancak kabus gibi sondan bir gece önceki buluşmaları çok farklıydı iki sevgili için. Olaydan 24 saat önce, Yusuf B.'nin evinde kalmışlardı.

Mutluydular. Yusuf B. kuzeni ile buluşmak için evden çıkarken kucaklaşıp ayrıldılar. Bunun birbirlerine sevgiyle bakabildiklerin son an olduğunu bilmiyordu Yusuf B. 

Bu kucaklaşmanın sonrasını ise Yusuf B.'nin anlattıkları ile aktaralım: 

"Ertesi gün saat 17.00 sıralarında kuzenimle buluşacağımı söyleyip evden ayrıldım. Gece saatlerinde Havva, 'bu beni son görüşün olsaydı ne yapardın?' diye bir mesaj atmış. Mesajı sabah 05.00 sıralarında gördüm. 'Bu ne demek, ne biçim konuşuyorsun, ne demeye çalışıyorsun' yazıp gönderdim. Ancak mesajlar iletilmedi. Aradım ama telefonu kapalıydı. Uyuduğunu düşünerek bende uyudum. Ertesi gün saat 17.00 sıralarında eve geldim. Kapıyı vurdum açan olmadı. Zorladığımda kilitli olduğunu gördüm. Çatıdan kendi banyomun penceresini kırarak içeri girdim. Havva'nın iple kendisini doğalgaz borusuna asmış olduğunu gördüm. Olay günü evden çıkarken bir tartışmamız olmadı. Aksine bana sarılıp, kucaklayarak uğurladı. Herhangi bir psikolojik sorunu yoktu. Son zamanlarda biraz soğuk ve depresif bir tavrı vardı" 

(SABAH)

Bu sözlerin ardından genç kızın ölüm haberi geldi ile ilgili etiketler Sevgili İntihar Havva Çöllü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.