Bu sözler CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un oğluna ait!

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’un oğlu Ali Hikmet Torun'a ait olan bir video sosyal medyada paylaşıldı. Videoda MHP'den milletvekili adayı olacağını söyleyen Torun'un, “Devlet Bahçeli ağamızdır. Yol kesmez, baş keseriz” ifadelerini kullandığı görüldü.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’un oğlu Ali Hikmet Torun, sosyal medyada yayınladığı bir videoda 'Ölürüm Türkiyem' şarkısını açıp 'Tanrı Türkü korusun' diye bağırdı.

“DEVLET BAHÇELİ AĞAMIZDIR. YOL KESMEZ, BAŞ KESERİZ”

2023 seçimlerinde  MHP birinci sıra Ordu milletvekili adayı olacağınını söyleyen Torun, “Devlet Bahçeli ağamızdır. Yol kesmez, baş keseriz baş!” ifadelerini kullandı.

CHP'LİLER ELEŞTİRDİ

 Torun, daha sonra Ölürüm Türkiyem şarkısını söylemeye devam etti. Sosyal medyada paylaşılan bu video, CHP'liler tarafından eleştirilerin hedefi oldu.

Bu sözler CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un oğluna ait!

CHP'li Seyit Torun'dan ise konuya ilişkin Twitter'dan açıklama yaptı. İşte Torun'un o açıklaması:

"Gençlerin yıllar önce keyifli anlarında birbirleriyle şakalaştıkları bir videoyu siyasete alet edenlere, bir baba olarak ne demeliyim? Partimizin üyesi olan ve tüm çevresince sıkı CHP'li bilinen oğlumdan özür diliyorum."

Bu sözler CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un oğluna ait! - Resim : 2

 

Bu sözler CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un oğluna ait! ile ilgili etiketler Ordu CHP MHP Devlet Bahçeli seyit torun
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.