Kılıçdaroğlu'nun yeni korona önerileri...

Koronavirüs ile mücadeleye ilişkin sunduğu çözüm önerisi ile daha önce alay konusu olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün de normalleşme sürecine ilişkin fikirleri ile duyanları şaşırttı. Koronavirüs ile mücadelede "bulaşmayı önle, bulaşırsa tedavi et" diyen Kılıçdaroğlu, kahvehanelerde her oyunda yeni deste kağıt açılmasını önerdi.

Daha önce Kovid-19 ile mücadeleye ilişkin olarak kimsenin aklına gelmemişçesine "Bulaşmayı önle, bulaşırsa tedavi et. Çözüm bu kadar basit " diyen ve günlerce sosyal medyanın diline düşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün de normalleşme sürecine ilişkin yaptığı önerilerle "Yok artık" dedirtti.

"HER OYUNDA YENİ DESTE AÇILSIN! KİMSENİN AKLINA BU GELMİYOR MU?"

Kılıçdaroğlu "Kahvehaneler açık oyun oynamak yasak. Halbuki her oyunda yeni deste açın çözüm bu kadar basit. Kimsenin aklına gelmiyor mu bu?" dedi. İzleyenlerin şaka olmadığını anladığı görüntüler duyanları hayretler içerisinde bıraktı.

HERKES KILIÇDAROĞLU İÇİN SEFERBER OLDU

Sosyal medyada birçok kullanıcı Kılıçdaroğlu'na destelerin elden ele gezeceğini, her oyunda deste açmanın kahvehane başına günlük 300-400 deste yapacağını bunun da ortalama 4 bin TL yapacağını anlatmaya çalıştı.

Kılıçdaroğlu'nun yeni korona önerileri... ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Kemal Kılıçdaroğlu TTB Sinan Adıyaman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.