Bu sene kar yağacak mı? Bu yıl kar ne zaman yağacak?

Bu sene kar yağacak mı sorusunun yanıtı haberimizde. Kar yağacak iller daha önce açıklanmıştı. Ancak önümüdeki günlerde hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte vatandaşlar bu yıl kar ne zaman yağacak sorusuna da yanıt arıyor.

Bu sene kar yağacak mı merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilen göre kar yağacak iller daha önce açıklanmıştı. Peki İstanbul'da kar ne zaman yağacak?

BU SENE KAR YAĞACAK MI?

BU YIL KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Gelen son dakika haberine göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu'nun güneyi ile Hatay, Sinop ve Şırnak çevrelerinde bugün hafif yağmur ve sağanak, Gümüşhane, Ardahan ve Hakkari çevreleri ile Artvin'in iç kesimlerinde ise karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.

Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, İç Anadolu ile Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. İç ve Doğu kesimlerde ise yer yer buzlanma ve don olayı öngörülüyor.

Sıcaklıkların İç Ege ve İç Anadolu ile Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde 2 ile 5 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın Marmara'nın güneyi ve Kuzey Ege kıyıları ile Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Bu sene kar yağacak mı? Bu yıl kar ne zaman yağacak? ile ilgili etiketler Meteoroloji Meteoroloji Genel Müdürlüğü kar yağacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.