Bu şemsiyenin altında ceset var

Brezilya'daki bir markette müdürlük yapan 59 yaşındaki adam kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Çalışanını kaybeden market sahibi ise cesedin üzerini şemsiyeyle örtüp satışa devam etti.

Brezilya'da bir marketin satış müdürü olarak çalışan 59 yaşındaki Manoel Moisés Cavalcante, işinin başındayken fenalaştı. Kalp krizi geçirerek yere yığılan talihsiz adam orada can verdi.

Etraftakilerin müdahale etmesine rağmen kurtarılamayan adamın üzeri, market sahibi tarafından şemsiye ile örtüldü. Asıl şaşkınlık yaratan durum ise marketin kapatılması yerine hiçbir şey olmamış gibi satış yapılması oldu.

Bu şemsiyenin altında ceset var

ŞİRKETTEN ÖZÜR AÇIKLAMASI

Marketin bağlı bulunduğu dünya çapında da tanınan şirket, olaydan sonra açıklama yaptı. Market sahibinin çalışanın ölümünden sonra en azından cenazenin alınmasına kadar marketi kapalı tutması gerektiğini söyleyerek özür diledi.

Marketin yetkilileri ise prosedür gereği cesede dokunmadıklarını, cenaze servisini beklediklerini söyledi.

Bu şemsiyenin altında ceset var ile ilgili etiketler Brezilya market Kalp Krizi müdür
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.