Bu Şehir Arkandan Gelecek konusu ne? Bu Şehir Arkandan Gelecek oyuncuları kimler?

ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek ilk bölüm 4 Ocak Çarşamba günü izleyicilerin karşısına çıktı. İlk bölümde çok fazla aksiyon sahnesi içeren dizi izleyicilerden tam not aldı. Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi konusu ve oyuncuları hakkında merak edilen her şey haberimizin detayında...

Kerem Bursin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun'un başrollerini paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi ilk günden tuttu. Dizinin ilk bölümünden sonra çarşamba akşamlarının reytik rekortmeni oldu. Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümde neler olacak? Gemide yaşayan bir gencin karaya inmesiyle birlikte başlayan bir hikayeyi konu alan Bu Şehir Arkandan Gelecek, 6. bölüm fragmanınıinternette yayınlandı. Türk izleyicilerinden tam not alan dizinin konusu ne? Bu Şehir Arkandan Gelecek oyuncuları, kim hangi rolde? İşte dizi hakkında merak edilen herşey...

Bu Şehir Arkandan Gelecek Ali'den Derin'e itiraf!

Bu Şehir Arkandan Gelecek hangi kanalda ne zaman yayınlanıyor?

Bu Şehir Arkandan Gelecek ATV'de Çarşamba akşamları saat 20'de yayınlanıyor.

Bu Şehir Arkandan Gelecek 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali, Derin için canını riske atıyor

Bu Şehir Arkandan Gelecek 6. bölüm fragmanında Bora isminde yeni bir arkadaş edinen Ali, biraz da olsa kendisine benzeyen birisini bulmuştur. Bu Şehir Arkandan Gelecek 6. bölümde öğrendikleriyle birlikte inanılmaz olaylara göğüs germek zorunda kalan Ali, şok üzerine şok yaşamıştır. Bu Şehir Arkandan Gelecek 6. bölüm fragmanında sergilediği tuhaf hareketler sergileyen Derin'in durumu ise ciddiyetini korumaktadır.

Bu Şehir Arkandan Gelecek yayınlanan 6. bölüm fragmanıyla izleyenlere duygu dolu dakikalar yaşatacak. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen heyecan seviyesi yüksek dizi Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümde Şahin'in, babası olduğunu öğrenen Ali büyük bir şok yaşar. İşte, Bu Şehir Arkandan Gelecek 6. bölümde yaşanacak gelişmeler.

Bu Şehir Arkandan Gelecek 6. bölüm özeti

Şahin'in, babası olduğunu öğrenen Ali büyük bir şok yaşar. Rauf Anne ve Şahin başta olmak üzere herkesin ona yalan söylediği gerçeği Ali'yi sarsmıştır. Derin'in de yüzüstü bırakıp gitmesinden sonra Ali'nin Aslı dışında kimseye güveni kalmamıştır. Öğrendiklerinin yükü altında ezilen Ali kafasını dağıtmak üzere gittiği barda Bora ile tanışır. Bora da tıpkı onun gibi, hayatta yalnızdır. Derin, babasının şantajı yüzünden evine dönmüştür ancak ailesini korkutacak boyutta neşelidir. Yiğit'le akşam yemeğine çıkmak dahil, görünürde kendisinden beklenen her şeyi yapar, ama her fırsatta kendince meydan okur. Ali'nin acısına tanık olan Aslı ise ona duyduğu aşkla arkadaşlığı arasında kalır. Ali ile Derin'i barıştırma çabaları sonuç vermez. İstanbul'daki son gecesinde, Ali'yi hedef alan saldırı, Şahin ve Rauf'un da hayatını tehlikeye atar.

Bu Şehir Arkandan Gelecek 5. bölüm özeti

Ali'ye zarar vermek için organize edilen hileli dövüş sırasında Tekin, onun Şahin'in oğlu olduğunu anlar. Şahin ise şartlı tahliyesini yakmak pahasına Tekin'in evini basar, yakasına yapışır. Gözaltına alınır. Hapse dönmekten kurtulmasının tek yolu Tekin'in şikayetini geri çekmesidir.

Ali, Şahin'in düştüğü durum yüzünden kendini suçlu hissetmektedir. Onun serbest bırakılması için eline Yiğit'le ilgili bir koz geçer. Ancak işler yolunda gitmez, Ali'nin umudu boşa çıkar. Geriye kalan tek çare Tekin'in insafa gelmesidir.

Tekin ise durumu fırsata çevirmenin yolunu bulmuştur. Şahin'in özgürlüğü karşılığında Derin'den büyük bir fedakarlık ister. Ancak Derin giderek Ali'yle daha fazla yakınlaşmaktadır. Boks salonunda baş başa kaldıkları bir gece büyük bir tehlikeyle karşı karşıya gelirler.
Ali olan biten her şeye rağmen işleri yoluna koyup, Şahin'i kurtarmaya kararlıdır. Ancak en yakınındakinden gelecek son darbe Ali'yi yıkacaktır.

Tahmin edemediğim bir hamle gelirse... - Bu Şehir Arkandan Gelecek 5. Bölüm

Bu Şehir Arkandan Gelecek 4. bölüm özeti

Sınır dışı edilmemek için Aslı'yla nikah masasına oturan Ali'nin aklı ameliyata girecek olan Rauf'tadır. Derin ise olan bitenden habersiz hastaneye geldiğinde öğrendikleri karşısında şoke olur. Derin, Ali'nin gitmesine engel olduğu için Aslı'ya minnettardır ama Şahin'in kendisine ters davranmasına anlam verememektedir.

Bitir şu tiyatroyu! - Bu Şehir Arkandan Gelecek 4. Bölüm

Ali biraz nefes almak için gece yarısı gittiği limanda büyük bir sürprizle karşılaşır. Babasının ihanetiyle sarsılan Aslı, ona hiç unutamayacağı bir ders vermeye karar verir. Bunun için Ali'nin yardımına ihtiyacı vardır. Tekin ve Yiğit, Ali'den kurtulduklarını sanırken, Ali'nin hiç beklemedikleri bir anda karşılarına çıkmasıyla ortalık yeniden karışır.
Şahin, Ali'yi Mirkelamoğlu ailesinden uzak tutmaya çalışsa da başaramaz. Bu yüzden araları açılır. Şahin'e haddinden fazla tepki gösterdiğini düşünen Ali hatasını telafi etmek isteyince Tekin'in sinsi tuzağına düşer.

Senin en iyi tanıdığın yabancıyım... - Bu Şehir Arkandan Gelecek 2. Bölüm

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi ilk bölüm 4 Ocak Çarşamba günü yayınlandı. ATV ekranlarında her çarşamba akşam 20'de yayınlanacak dizi şimdiden çok konuşuluyor.

060120171311517232555_3.jpg

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi konusu ne?

ATV'nin adından çok söz ettiren dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek konusu ile de Türk izleyicilerini ekrana kilitleyecek. Dizinin konusu kısaca şöyle: Henüz beş yaşındayken annesinin ölümüne şahit olan Ali'yi, yük gemilerinde aşçılık yapan Rauf sahiplenir ve büyütür. Birlikte gemilerde çalışarak, yirmi dört yılı geride bırakırlar, Rauf, Ali'ye hem annelik hem de babalık yapar, yaşadığı travmayı unutturmak için hayatını ona adar.

Ali, "anne" dediği Rauf'un da desteğiyle, gemicilik eğitimi alır, kimsesiz büyümüş bir çocuk olduğunu, Rauf'un şefkatiyle unutur, yirmi sekiz yaşına geldiğinde, beş dil konuşabilen, yakışıklı, olgun, sosyal bir gemi adamıdır.

Armatör Tekin Mirkelamoğlu'nun kızı Derin ise, hayatıyla ilgili çok önemli kararların eşiğindedir. Nişanlısı Yiğit'le mutlu sona yaklaştıkça, nedense mutsuzluğu artmaktadır.. Ali'nin içinde bulunduğu gemi limana yanaşırken, Derin de O sabaha yatağından bambaşka bir hayal için kalkar, ama O gün, hayatının değişeceğinin farkında değildir...
Ali yıllardır özellikle İstanbul'a uğrayan gemilerde çalışmak İstememiştir. Yaşadığı büyük travmadan sonra, şehre küstür, yıllar sonra "Rauf anne"si İstanbul özlemiyle yanıp tutuştuğu için onunla gelmeyi kabul eder, ama tek bir şartı vardır, limana inmeyecektir.

Halbuki Rauf İstanbul'a özellikle Ali için gelmiştir bu şehre.... Kendi hastalığının ilerlediğinin farkındadır. Ölmeden Ali'nin geçmişindeki sırları açığa çıkarmaya, Ali'yi emin ellere emanet etmeye kararlıdır. Bu sebeple eski boks şampiyonu Şahin Vargı'yı bulur.

Limana ayak bastıklarında olaylar hiç de Rauf'un düşündüğü gibi gelişmez. Ali, gemiden iner inmez, kim olduğunu bilmediği bir kızın hikayesinin kahramanı olur..

Bu Şehir Arkandan Gelecek oyuncuları

Kerem Bursin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun'un başrollerini paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin oyuncu kadrosu bir hayli geniş. Bu Şehir Arkandan Gelecek'te ayrıca Osman Alkaş, Defne Kayalar, Nilperi Şahinkaya, Ali Yörenç, Burak Tamdoğan, Seda Akman, Berrak Kuş, Bengü Ergin Balta, Hakan Çimenser, Serkan Börekyemez, Hazal Benli, Cemre Öktem, Emir Özyakışır, Selim Türkoğlu, Barış Akkoyun rol alıyor.

060120171313497230291_3.jpg

ŞAHİN (GÜRKAN UYGUN)

Eski boks şampiyonu. Kendi spor salonunda antrenörlük yapıyor. Sevdiği kadının ölümüne neden olanı öldürerek hapis yatmış, eski borçları yüzünden belaya karışmadan, ayakta durmaya çalışıyor. Tam hayatından vazgeçtiği sırada hayatına Ali girer.

060120171313127238292_3.jpg

DERİN (LEYLA LYDİA TUĞUTLU)

Ünlü armatör Tetin Mirkelamoğlu'nun kızıdır. Aynı çevrede birlikte büyüdüğü Yiğit'le nişanlıdır. Evlenmelerine on gün kala, büyük bir şelaleye doğru sürüklendiğini hissedip isyan eder, evlilik için erken olduğunu diretir, tek isteği kendi olabilmek ve hayallerini gerçekleştirmektir..

060120171312397231039_3.jpg

ALİ (KEREM BURSİN)

Küçük yaşta annesini kaybetmiş, gemilerde aşçılık yapan Rauf tararından büyütülmüş. O zor hayat içinde kendini çok iyi yetiştirmiş bir genç, bir çok dil biliyor, Hayatında, hem anne, hem baba olarak bellediği Rauf'dan başka kıymet verdiği kimse yok. Boksa meraklı.

Bu Şehir Arkandan Gelecek senaryosu ve yönetmeni

Senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın üstlendiği "Bu Şehir Arkandan Gelecek" ilk bölümüyle 4 Ocak Çarşamba günü saat 20:00'da ATV'de ekrana geldi. Dizi Çarşamba günleri aynı saatte yayınlanacak.

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.