"Bu savaşların en büyüğü! Kuduruyorlar"

Terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, Azerbaycan'ın Karabağ'daki Ermeni işgaline karşı başlattığı harekatta ortaya konulan "Türkiye-Azerbaycan Kardeşliği" ile YPG/PKK'lı çakallar, mezhep fitnesinden beslenen aşağılıklar ve "Türkiye cihatçılara destek veriyor, mezhepçilik yapıyor" diye suçlayanların ters köşe olduğunu, kimyalarının bozulduğunu söyledi. Türkiye'yi illegalleştirmek isteyen karanlık akıl ve devletlerin kudurduğunu vurgulayan Ağar "bu 'savaşların en büyüğü' KAVRAMSAL SAVAŞTIR" dedi

Ermenistan'ı 27 yıldır işgal ettiği Karabağ topraklarından söküp atmak için Azerbaycan'ın başlattığı harekata kuşkusuz en büyük ve belki de tek büyük desteği Türkiye veriyor.

"İki devlet tek millet" düsturu ile verilen bu destek, iki ülkenin kardeşliği ise özellikle Türkiye'yi köşeye sıkıştırmak için üretilen tüm kavramları çürütüyor. 

Terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar sosyal medya hesabından Türkiye ile Azerbaycan'ın oyun bozan kardeşliğine ilişkin sosyal medya hesabından çarpıcı yorumlarda bulundu.

İşte Ağar'ın karanlık akılların bozulan oyununa ilişkin mesajları:

"KUDURUYORLAR"

"Şu YPG/PKK’lı çakallar, mezhep fitnesinden beslenen aşağılıklar, Türkiye’yi “Sünni radikallere/cihatçılara destek veriyor, İhvancılık, Sünnicilik, Mezhepçilik yapıyor” diye suçlayanlar, kirletmek isteyenler; “Türkiye-Azerbaycan Kardeşliğinde” TERS KÖŞE OLDULAR, oyunları/kimyaları bozuldu, KUDURUYORLAR.

Hele hele Türkiye’yi illegalleştirmek, radikalizmle iltisaklamak, eli kanlı YPG/PKK’yı ise meşrulaştırmak, sözde demokrasi kahramanı/özgürlük savaşçısı olarak pazarlamak isteyen, ‘Kuran’ı unutturup’ mezhep fitnesiyle, ılımlı/radikal/siyasal/mistik İslam modelleriyle İslam Dünyasını birbirine düşüren, bozguna uğratan, güden, dizayn eden, bölgenin, batının KARANLIK AKILLARI ve DEVLETLERİ!

BU “savaşların en büyüğü” KAVRAMSAL SAVAŞTIR!"

"Bu savaşların en büyüğü! Kuduruyorlar"

"Bu savaşların en büyüğü! Kuduruyorlar" ile ilgili etiketler Azerbaycan Türkiye Abdullah Ağar PKK YPG Sünni mezhep
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.