Bu saat bildiğiniz tüm saatleri unutturacak: İçinden kulaklık çıkan Huawei Watch Buds

Piyasaya yeni sürülecek olan Huawei Watch Buds, tüm saatleri sollayacak gibi duruyor. İçinden çıkan kablosuz kulaklıkla saatlerde yeni bir dönem başlatan Huawei Watch Buds neler sunuyor? Gelin birlikte inceleyelim.

Çin merkezli teknoloji şirketi Huawei, hızla yükselerek diğer teknoloji şirketlerinin rakibi haline gelmiş durumda. Ürettiği cihalar ve donanımlar ile adını duyurmaya ve büyümeye başlayan Huawei, çıkardığı saat ile çok konuşulacak.

Bu saat bildiğiniz tüm saatleri unutturacak: İçinden kulaklık çıkan Huawei Watch Buds

Huawei Watch Buds'ın en çok dikkat çeken özelliği içerisinden kulaklık çıkması. Talk Band ile hem Bluetooth kulaklık hem de akıllı bileklik serisiyle dikkatleri üzerine çeken Huawei, şimdi de akıllı saatin iç kısmına kulaklık yerleşebilen bir akıllı saat ile karşımıza çıkıyor.

Dış görünüşüyle diğer saatlerden farklı gözükmesede içinden kulaklık alabilme özelliği ile diğer markalara farkını ortaya koyuyor. Şu an piyasaya yeni sürülen bu özellik, önümüzdeki dönemlerde tüm saatlerde görülebileceği düşünülmektedir.

Saatin radarını kaldırdığınız zaman alt kısımda tam kablosuz kulaklık gizlendiğini görüyorsunuz. Saat aynı zamanda şarj kutusu görevini görmektedir. İçinde durduğu müddetçe kulaklıklarınız şarj oluyor. Teknik özellikleri tanıtım ertelendiği için henüz belli olmadı. Teknik özellikleri arasında en çok merak edilen özellik batarya oldu.

 

Bu saat bildiğiniz tüm saatleri unutturacak: İçinden kulaklık çıkan Huawei Watch Buds ile ilgili etiketler Huawei
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.