Bu rezalet Mekke'nin göbeğinde yaşandı

Müslümanların kıblesi Kabe ile birlikte birçok kutsal mekanın içerisinde bulunduğu Mekke'de eğlence adı altında bir rezalet yaşandı. Mekke'de halka açık bir törende iki erkek eşcinsel eylemde bulundu. Mescid-i Haram'a çok yakın bir noktada gerçekleşen törende yüksek müzik eşliğinde podyuma çıkan iki erkeğin dudak dudağı öpüştüğü görülüyor. Görüntülere tepki gösterenler Prens Selman yönetimindeki ülkedeki kutsal değerlerin 'yıkımına' dikkat çekti.

Veliaht Prens Selman'ın yönettiği Suudi Arabistan'da bu gece kutsalların hiçe sayıldığı bir eylem yaşandı.

Hukukçu ve dış politika danışmanı yazar Mahmoud Refaat bu gece Mekke'de yaşanan eşcinsel eyleme ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. 

"Yıkımın nasıl yapıldığını kendi gözlenizle izleyin" diyerek videoyu paylaşan Refaat iki erkeğin dudak dudak öpüştüğü yerin halka açık bir tören olduğunu vurguluyor. 
 
Müslümanların kutsallıklarını ellerinde mi bıraktı? sorusunu yönelten Refaat bu rezaletin yaşandığı yerin ise Mescid-i Haram'ın hemen yakınında bulunan Makkah Al-Mukarramah'ta yaşandığını ifade ediyor. 

 

Bu rezalet Mekke'nin göbeğinde yaşandı ile ilgili etiketler Mekke Prens Selman eşcinsel mescid-i haram

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.