Bu resim ünlü gazetecinin başını yaktı!

İsa'nın 'Son Akşam Yemeği' tablosuna photoshop yaparak Nusret Gökçe'yi yerleştiren Muhammed el-Wakeel isimli bir gazeteci Ürdün'de tutuklandı. Gazetecinin 3 yıla kadar hapsi isteniyor.

Al Wakeel News web sitesini yöneten Muhammed el-Wakeel, sosyetik kasap Nusret Gökçe'nin tuz atma hareketi ile İsa'nın 'Son Akşam Yemeği' tablosunu photoshoplayıp yayınladığı için başı belaya girdi.

6 AYDAN 3 YILA KADAR HAPİS İSTENDİ

Adli bir kaynak, gazetecinin çarşamba günü kefaletle serbest bırakıldığını, ancak "saldırgan" bir imajın yayınlanmasıyla ilgili olası hapis cezalarıyla karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Gazeteci, 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezasını gerektiren mezhep çatışmasını kışkırtmakla suçlanıyor.

Bu resim ünlü gazetecinin başını yaktı!

Al Wakeel News web sitesini yöneten Muhammed el-Wakeel'in, tartışmalara yol açan "Son Akşam Yemeği"nin phtotoshoplanmış görüntüsü:

Bu resim ünlü gazetecinin başını yaktı! - Resim : 2

 

 

Bu resim ünlü gazetecinin başını yaktı! ile ilgili etiketler Nusret Gökçe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.