Bu paraların hepsi bir dilencinin üzerinden çıktı!

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bebeğiyle birlikte dilenen bir kadın zabıtalar tarafından yakalandı. Kadının üzerinden tamı tamına 11 bin 430 lira çıktı.

Sakarya Serdivan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin Ramazan ayının başından bu yana dilencilere göz açtırmamaya çalışıyor.

Özellikle sahura kadar sosyal hayatın yoğun olduğu Bağlar (Kafeler) Caddesi ile alışveriş merkezlerinin çevresinde çalışmalarını sıklaştıran ekipler tarafından dilencilere göz açtırılmazken, yakalanan kişiler işlem yapılmak üzere zabıta müdürlüğüne götürülüyor.

Bu paraların hepsi bir dilencinin üzerinden çıktı!

Geçtiğimiz günlerde yapılan operasyonlarda da yine birçok dilenci gözaltına alınırken, bu kişiler işlem yapılmak üzere Serdivan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne sevk edildi.

Bu paraların hepsi bir dilencinin üzerinden çıktı! - Resim : 2

Yapılan aramalarda bebeğiyle birlikte dilenen bir kadın dilencinin üzerinden 11 bin 430 TL nakit para çıktı.

Bu paraların hepsi bir dilencinin üzerinden çıktı! - Resim : 3

Konuyla ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; paraya el konulduğu ve yakalanan şahıslarla ilgili Kabahatler Kanunu’nun 33. Maddesi’ne göre işlem yapıldığı belirtilirken, ayrıca bebek ve çocuklarını bu işte aracı olarak kullandıkları için bu kişilere İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından da yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Bu paraların hepsi bir dilencinin üzerinden çıktı! - Resim : 4

Bu paraların hepsi bir dilencinin üzerinden çıktı! ile ilgili etiketler Sakarya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.