Bu ne yaman çelişki? Başörtüsü için skandal sözler söyleyen Fikri Sağlar söylediklerini çabuk unuttu

Katıldığı televizyon programında başörtüsü çıkışıyla büyük tepki çeken CHP'li Fikri Sağlar, yeni açıklamasıyla kendisiyle çelişti.

CHP'li milletvekili Fikri Sağlar, oyuncu Melis Sezen'in kıyafet eleştirisinin ardından attığı tweet ile gündeme geldi.

Twitter hesabından açıklama yapan Sağlar, ''Kadınların giyimine karışanlar psikolojik sorunludur." ifadelerini kullandı.

Bu ne yaman çelişki? Başörtüsü için skandal sözler söyleyen Fikri Sağlar söylediklerini çabuk unuttu

BAŞÖRTÜLÜ HAKİM VE SAVCILAR İÇİN SKANDAL SÖZLER SÖYLEMİŞTİ

CHP'li Fikri Sağlar, katıldığı bir televizyon programında başörtülü hakim ve savcılar hakkında skandal ifadeler kullanmıştı.

Kadınların giyimine karışmıştı
CHP'li Sağlar "Türbanlı hakim karşısına gittiğimde adaleti savunacağı konusunda kuşkum var. Bazıları militanca ve ideolojik takıyor. Bununla mücadele edilmeli" açıklamasını yapmış ve büyük tepki çekmişti.

 

Bu ne yaman çelişki? Başörtüsü için skandal sözler söyleyen Fikri Sağlar söylediklerini çabuk unuttu ile ilgili etiketler başörtüsü fikri sağlar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.