'Bu ne tatil aşkı, bari Bodrum'a başkan olsaydı'

İstanbul'da sel felaketi yaşandığı sırada Bodrum'da olan ve incelemelerde bulunduktan sonra tatiline devam eden Ekrem İmamoğlu'na bir tepki de Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'dan geldi. Hakan, 'Bu ne tatil aşkı, bari Bodrum'a başkan olsaydı' dedi.

İstanbul'da yaşanan sel felaketi sırasında Bodrum'da tatil yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu eleştirilerin odağında.

Şehirde inceleme yapan İmamoğlu'nun, yarıda kestiği tatiline yeniden dönmesi İstanbulluların tepkisini çekti.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan da bugünkü köşesinde İmamoğlu'nun tatil yapmasına ilişkin dikkati çeken ifadeler kullandı. Hakan yazısında şu ifadeleri kullandı:

Sel felaketi olup bittikten sonra Bodrum’daki tatilini yarıda kesip İstanbul’a gelen ve üstüne giydiği afet yelekleriyle hızlı bir inceleme/araştırma gezisine çıkan Ekrem Bey’in yeniden Bodrum’daki tatiline döndüğünü işittiğimde...

“Yok canım... Yalan haberdir bu... Üfürmedir... O kadar da değildir... Palavradır... AK Partililerin uydurmasıdır... Trollerin kampanyasıdır...” falan dedim.

Fakat heyhat! Doğruymuş haber.

Palavra, üfürme falan değilmiş.

Gerçekten de Ekrem Bey, bir buçuk günlük İstanbul mesaisinin hemen ardından Bodrum’daki tatiline koşmuş.

Şöyle bir baktım tepkilere...

Umutlarını Ekrem Bey’e bağlamış olan, Ekrem Bey’e tek harf bile söylenmesi karşısında deliye dönen, Ekrem Bey’in gülüşüne bile kurban olacaklarını haykıran tipler bile...

“Biri Ekrem başkanımıza büyü mü yaptı acaba? Bu gidiş gidiş değil... Ekrem başkanımızın kendisine gelmesi şart... Bu ne tatil aşkı böyle... Madem Bodrum’a bu kadar meraklıydı Bodrum’a belediye başkanı olsaydı...” falan demeye başlamış durumdalar.

Size bir şey söyleyeyim mi? Bitirecekse işte bu hayal kırıklığı bitirecek Ekrem Bey’i.

'Bu ne tatil aşkı, bari Bodrum'a başkan olsaydı' ile ilgili etiketler Ahmet Hakan İstanbul Ekrem İmamoğlu Bodrum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.