Bu nasıl yolculuk? Çocuk bagajda, iple bağlı at otomobilin arkasında

Tepki çeken görüntü Bursa'dan geldi. Bir otomobilin bagajında oturan çocuk, atın ipinden tutarak yolculuk yaptı. At otomobilin arkasından 4 kilometre koştururken, çocuğun tehlikeli yolculuğu da yürekleri ağıza getirdi.

Bursa’da bir çocuğun seyir halindeki bagajında yolculuk yaparak, iple bağlı olan atı yolda koşturduğu anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Bu nasıl yolculuk? Çocuk bagajda, iple bağlı at otomobilin arkasında

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesine bağlı 11 Eylül Bulvarı üzerinde bir otomobilin bagajında oturan çocuğun, atı boynuna bağlı iple çekerek, koşturduğunu görenler şaşkınlık yaşadı.

Bu nasıl yolculuk? Çocuk bagajda, iple bağlı at otomobilin arkasında - Resim : 2

At, otomobilin arkasında yaklaşık 4 kilometre koştu. Durumu gören diğer sürücüler, cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Görüntüler, sosyal medyada paylaşılınca tepki topladı.

DHA

Bu nasıl yolculuk? Çocuk bagajda, iple bağlı at otomobilin arkasında ile ilgili etiketler Bursa bagajda yolculuk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.