Bu nasıl obezite merkezi? Hastanedeki 'abur cubur' otomatı büyük tepki çekti!

Son yılların en büyük sağlık problemi haline gelen obezite ile sadece ülkemiz değil tüm dünya mücadele ederken Dahiliye Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta Twitter hesabından bir obezite merkezinden trajikomik 'otomat' görseli paylaştı. Küçükusta, obezite merkezinin girişinde bulunan abur cubur otomatının fotoğrafını koyarak, "Obezite Merkezi girişinde abur cubur otomatı. Obezite ile mücadele mümkün mü?" ifadesini kullandı.

Dahiliye Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta Twitter hesabından öyle bir fotoğraf paylaştı ki, kendi dahil herkes 'Obezite ile mücadele böyle mi olur?' dedi.

"OBEZİTE İLE MÜCADELE MÜMKÜN MÜ?"

Twitter'da da büyük eleştiriye neden olan görselde, bir hastanenin obezite merkezi önünde abur cubur otomatı bulunuyor. Sağlık açısından büyük tehlikeler oluşturan paketli gıdaların obezite merkezinde vatandaşların kolayla erişimine sunulmasına tepki gösteren Prof. Dr. Küçükusta, "Obezite Merkezi girişinde abur cubur otomatı. Obezite ile mücadele mümkün mü?" dedi.

"TEDAVİ İÇİN ÖNCE HASTA OLUNMALI"

Prof. Dr. Küçükusta'nın paylaşımına vatandaşlar da büyük tepki gösterdi. Kullanıcılar, "Tedavi olabilmek için önce hasta olunmalı", "Gözlerinin önünde nasıl davranacaklarını izlemek için kurulmuştur o otomat. Hani hastaneden çıktıktan sonra da nefsine hakim ola biliyor mu açısından" yorumları yaptı. 

Bu nasıl obezite merkezi? Hastanedeki 'abur cubur' otomatı büyük tepki çekti! ile ilgili etiketler Ahmet Rasim Küçükusta Obezite Hastane mücadele otomat abur cubur
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.