Bu nasıl kurtarma? Uçurumdan aşağı attılar

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinden tepki çeken 'kurtarma' görüntüleri geldi. Kafasına teneke kutu sıkışan bir yavru ayı vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Kafasına sıkışan kutudan kurtulan yavru ayı sonrasında uçurumdan aşağı atıldı.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde kafasını teneke kutuya sıkıştıran ayı vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Ancak kurtarma sonrası ortaya çıkan anlar büyük tepki çekti.

Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde kafasını teneke kutuya sıkıştırmış ayıyı gören vatandaş hemen harekete geçti. Çevrede toplanan vatandaşların da desteğiyle yere yatırılan ayı sıkıca tutulurken, kafasındaki teneke kutu ise bıçak yardımıyla kesilerek çıkarıldı. Teneke kutudan kurtarılan ayı sonrasında uçurumdan atıldı. Yavru ayı uçurumdan düştükten sonra koşarak gözden kayboldu.

Bu nasıl kurtarma? Uçurumdan aşağı attılar ile ilgili etiketler Hakkari Yüksekova Ayı (hayvan) kurtarma uçurum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.