Ahmet Nesin Türkiye'yi yalanlarla jurnalledi!

Aziz Nesin'in oğlu Ahmet Aziz Nesin, Almanya'da yaşayan firari Can Dündar'ın izinde. Barış Pınarı Harekatı ile birlikte Türkiye'yi karalama kampanyasına tam destek veren Nesin, algı operasyonunun bir parçası olan "beyaz fosfor' yalanına sahip çıktı. Yaşadığı ülkesini algı operasyonlarına teşne ülkelere jurnallemekte hiçbir beis görmedi.

Türkiye ne çektiyse "kendilerini en demokrat gören" hainlerden çekti. 

Güya muhalif olan bu kişilerden biri Can Dündar. Türkiye'nin lehine olan her şeyin karşısında bir duruş sergileyen Can Dündar, bu noktada FETÖ ile işbirliği yapmaktan bile kaçınmadı. 

Ve ihanetine kaçtığı Almanya'da aralıksız devam ediyor.

Can Dündar'ın izinden giden bir isim daha var. Adı Ahmet Nesin. Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli öykücülerden Aziz Nesin'in oğlu olan Ahmet Nesin Barış Pınarı Harekatı sonrası Türkiye'yi yalanlar eşliğinde gammazlamayı iş edinmiş durumda. 

Olmayan, söylenmeyenleri eğip büküp algı operasyonu yapan Ahmet Nesin, son olarak terör örgütünün Barış Pınarı Harekatı'nı uluslararası kamuoyunda tartışılır hale getirmek için kurguladığı "beyaz fosfor" yalanına sarıldı. 

Ahmet Nesin Türkiye'yi yalanlarla jurnalledi!

YPG'nin 'Türkiye beyaz fosfor kullandı' yalanını gerçekmiş gibi kabul edip yaşadığı ülkeyi jurnallemekten çekinmeyen Ahmet Nesin için Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın sözlerinin ise hiçbir değeri yok.

Artı Gerçek'te yer alan ve kendisinin de takipçileri ile paylaştığı "beyaz fosfor' yalanına Bakan Akar'ın yaptığı "Askeri envanterde beyaz fosfor yok" sözlerine itibar etmiyor.

Ve "Sanki askeri envanterde olmayınca bombalar patlamıyor. Askeri harekatta sivillere karşı beyaz fosfor kullanıldı" ifadelerini kullanıyor.

İşte Can Dündar'ın yolundaki Ahmet Nesin'in ihanet içindeki o paylaşım.

Ahmet Nesin Türkiye'yi yalanlarla jurnalledi! - Resim : 2

 

 

Ahmet Nesin Türkiye'yi yalanlarla jurnalledi! ile ilgili etiketler YPG Hulusi Akar Can Dündar Barış Pınarı Harekatı ahmet aziz nesin
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.