"Bu nasıl 4 Kadın Zamanı?"

Kanal D ekranlarına gelen 4 Kadın Zamanı isimli programda bu hafta Cengiz Semercioğlu sürprizi yaşandı. Daha önce Star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' isimli magazin programında yorumculuk yapan Semercioğlu'nun programın sonraki bölümlerinde yer alıp almayacağı ise merak konusu oldu.

Hafta içi her sabah canlı yayınla Kanal D ekranlarına gelen 4 Kadın Zamanı adlı yapımda Derya Tuna, Seda Akgül, Eylül Öztürk ve Hande Ataizi yaşama dair tüm detayları konuşuyor.

Programın bugünkü bölümünde yer alan Cengiz Semercioğlu, magazin gündemine ilişkin haberleri yorumladı.

4 KADIN ZAMANI'NA MI GEÇİŞ YAPTI?

Geçtiğimiz sezon Seren Serengil ile birlikte sunduğu Duymayan Kalmasın isimli magazin programıyla ekranlara gelen Semercioğlu'nun 4 Kadın Zamanı'na geçiş yapıp yapmadığı merak konusu oldu.

 "BU NASIL 4 KADIN ZAMANI?"

 Öte yandan, sosyal medyada paylaşılan programdan bir fotoğrafa kullanıcılardan "Bu nasıl 4 Kadın Zamanı?", "Programın adı dört kadın. Kafam karıştı..." gibi yorumlar geldi.

 

"Bu nasıl 4 Kadın Zamanı?" ile ilgili etiketler Cengiz Semercioğlu 4 kadın zamanı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.