Bu müthiş tabloya "Alanda boşluklar var" dediler!

31 Mart yerel seçimine sayılı günler kala Cumhur İttifakı Yenikapı'da gövde gösterisi yaptı. Muhalif medya ise ittifakın gövde gösterisine manipülasyonlarla gölge düşürmeye çalıştı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ittifakın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile birlikte Yenikapı meydanında miting düzenledi.

Mitinge, eski Başbakan Tansu Çiller ve Mehmet Ağar gibi isimler de katıldı.

Bu müthiş tabloya "Alanda boşluklar var" dediler!

Vatandaşların seçime bir hafta kala gerçekleşen mitinge yoğun ilgi gösterdi. Türk bayrakları ile kırmızı beyaz renklere bürünen miting alanında dev bir Türk bayrağı da açıldı.

MİTİNGE 1 MİLYON 600 BİN KİŞİ KATILDI!

Öte yandan mitinge kaç kişinin katıldığını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Erdoğan,AK Parti’ye ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül vermiş kardeşimle Cumhur İttifakı’na inanan, güvenen tüm kardeşlerimle işte bu İstanbul için bir kez daha Yenikapı’dayız. Şu anda aldığım resmi rakam 1 milyon 600 bin." diyerek katılımcı sayısını ilan etti.

Bu müthiş tabloya "Alanda boşluklar var" dediler! - Resim : 2

Ancak buna karşın medyada çeşitli manipülasyonlar da yer buldu. Çeşitli muhalif medya organları mitinge katılım sayısını çok daha düşük göstermeye çalıştı.

Bu müthiş tabloya "Alanda boşluklar var" dediler! - Resim : 3

Hınca hınç dolu olan miting alanının "boş kaldığını" öne süren muhalif medya, miting öncesinden çekilden bazı fotoğrafları servis ederek, Cumhur İttifakı'nın gövde gösterisine gölge düşürmeye çalıştı. / SuperHaber

Bu müthiş tabloya "Alanda boşluklar var" dediler! - Resim : 4

Bu müthiş tabloya "Alanda boşluklar var" dediler! - Resim : 5

Bu müthiş tabloya "Alanda boşluklar var" dediler! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.