Bu markette Teneke 5L Biryağ ve Ayçiçek Yağları sadece 152 lira! İşte Has Gross 2 Ağustos fiyat listesi

Toptan ve perakende satış yapan Has Gross marketlerde 18L Teneke Biryağ ve Yudum Ayçiçek Yağlarında indirim şenliği yaşanıyor. Ekonomik anlamda daralmanın yaşandığı şu günlerde Has Gross indirimleri herkesi sevindiriyor. İşte 2 Ağustos Has Gross fiyat listesi…

Toptan ve perakende satış yapan Has Gross marketlerde 18L Teneke Biryağ ve Yudum Ayçiçek Yağlarında indirim fırsatı herkesin dikkatini çekiyor. Dolar kurunun artması ile birlikte ekonomik anlamda zor günler geçiren dar gelirli aileler için indirim kapılarını sonuna kadar açan Has Gross marketlerinde 18L Teneke Biryağ ve Ayçiçek Yağları sudan ucuza geliyor.

Has Gross marketlerde Teneke 18L Biryağ Ayçiçek Yağları ile Teneke 5L Yudum Ayçiçek Yağları 549.99 TL’den satılıyor. Piyasalara göre; Teneke 5L Biryağ ve Yudum Ayçiçek Yağlarının fiyatı ise ortalama 152 TL’ye denk geliyor.

Bu markette Teneke 5L Biryağ ve Ayçiçek Yağları sadece 152 lira! İşte Has Gross 2 Ağustos fiyat listesi

Has Gross Sıvı Yağ Fiyatları 2 Ağustos

• 18L Biryağ Ayçiçek Yağı 549.99 TL
• 18L Yudum Ayçiçek Yağı 549.99 TL
• 10L Biryağ Ayçiçek Yağı 329.99 TL

Bu markette Teneke 5L Biryağ ve Ayçiçek Yağları sadece 152 lira! İşte Has Gross 2 Ağustos fiyat listesi ile ilgili etiketler has gross has gross market has gross indirim has gross fiyat listesi has gross sıvı yağ has gross ayçiçek yağı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.