''Bu kriptolar kaos tetikleyicisi, dikkat!''

İki usta isim, SuperHaber yazarı-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve Hürriyet yazarı - SuperHaber yorumcusu Nedim Şener ile "Memleket Aşkına"nın yeni bölümü SuperHaber Youtube kanalında...

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) kripto yapılanmasına yönelik soruşturmada, Ege Ordusu Komutanı'nın emir subayı Binbaşı F.Ö, gözaltına alındı.

Mete Yarar ve Nedim Şener, "Memleket Aşkına"nın yeni bölümünde bu dikkat çeken gelişme çerçevesinde FETÖ tehdidinin devam ettiğinin altını çizerek çok kritik uyarılarda bulundu. İki usta isim FETÖ'nün pandemi sürecinde Türkiye'de bir felaketin yaşanmasını istediğini, bu olmayınca da kaos peşine düştüğüne dikkat çekti.  

Pandemi sonrası çok kritik bir döneme girileceğinin vurgulandığı "Memleket Aşkına"da, kripto hainlerin ülkemizde yeni bir karışıklık yaratmak isteyeceğinin işaretlerinin geldiği belirtilerek, geçtiğimiz günlerde İzmir'deki camilerde yaşanan provokasyona ve hemen ardından iki kiliseye yönelik saldırıya dikkat çekildi.

"Memleket Aşkına" yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yanında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

''Bu kriptolar kaos tetikleyicisi, dikkat!'' ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına FETÖ TSK ege ordusu komutanı
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.