Bu konutların hepsi 2 milyon TL’nin altında satışa çıktı! Üstelik İstanbul’dan

İcradan satışa çıkan uygun fiyatlı konutları kaçırmak istemeyen vatandaşlar için Halkbank’tan uyarı geldi. Halkbank, İstanbul’dan piyasa değerinin çok altında konutlar satışa çıkardı.

Son zamanların en popüler emlak alım yöntemlerinden biri haline dönüşmüş olan icralık gayrimenkuller, vatandaşların yakın takibinde. Bankaların icra yoluyla eline geçen konutlar da dahil olmak üzere tüm gayrimenkulleri belirli bir süre içerisinde satışa koyması şart tutuluyor. Bu noktada asıl işi emlak olmayan bankaların sattığı gayrimenkullerden devlet, herhangi bir Katma Değer Vergisi (KDV) talep etmiyor. Bu da daha ucuz emlak alımı anlamına geliyor.

Piyasa değerinin altında satışa çıkarılan icralık konutlar, hemen hemen her bankanın satışa koyduğu yapılar arasında yer alıyor. Bu noktada uygun faiz nedeniyle daha çok kredi çekilen kamu bankalarında icralık gayrimenkul sayısı da diğer bankalara göre daha çok oluyor. O bankalardan biri olan Halkbank, bu ay İstanbul’dan 2 milyon TL’nin altında üç konut satışa çıkarmış bulunuyor.

İCRALIK İSTANBUL KONUTLARI ÇOK TALEP GÖRÜYOR

Kiraların bile 10 bin TL’yi aştığı İstanbul’da emlak fiyatları aldı başını gitti. Şu an en az 5 milyon TL’yi gözden çıkarmak zorunda olan İstanbullular için icralık konutlar çok daha uygun bir fiyat sunmaya başladı. Bu bağlamda Halkbank, 2 milyon TL’nin altında İstanbul konutlarını duyurdu.

Değeri 2 milyon TL’nin altında olan ve ihale başlangıç bedeli 1 milyon 200 bin TL olarak belirlenmiş olan Halkbank’ın ilk İstanbul konutu İstanbul Küçükçekmece’den satışa çıktı. 320 metrekare olan bu konut için Halkbank, teklif alma sürecini başlattı.

HALKBANK’TA 2 MİLYON TL’NİN ALTINDA ÜÇ KONUT BULUNUYOR

Bu konutların hepsi 2 milyon TL’nin altında satışa çıktı! Üstelik İstanbul’dan

İstanbul’dan satışa çıkardığı konutlara oldukça rağbet olan Halkbank, Küçükçekmece’den satışa çıkardığı konutun yanı sıra aynı zamanda İstanbul’dan iki konut daha satışa koydu. Bu kapsamda Halkbank, ilk konutu Gaziosmanpaşa’dan satışa çıkardı. Genişliği 104 metrekare olan bu konut için Halkbank’ın istediği ihale başlangıç bedeli ise 1 milyon 620 bin TL oldu.

Halkbank’ın İstanbul’dan satışa koyduğu bir diğer konut ise Esenler’den satışa çıktı. Değeri 1 milyon 200 bin TL olan bu konut için de bilgi veren Halkbank, konutun genişliğini 84 metrekare olarak duyurdu. Halkbank, tüm konutlar için teklifleri ‘Halkbank Gayrimenkul’ sitesinden alıyor.

Bu konutların hepsi 2 milyon TL’nin altında satışa çıktı! Üstelik İstanbul’dan ile ilgili etiketler Halkbank gayrimenkul konut İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.