Bu kış terör örgütünün son kışı olacak!

Yenifoça'da Uzman Erbaş Komando Temel Kursu Mezuniyet Töreni düzenlendi. Törende konuşan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, son terörist etkisiz hale getirilene kadar operasyonların devam edeceğine vurgu yaptı. 2020'de her yerde PKK terör örgütünün inlerine girildiğini kaydeden Çetin, bu kışın PKK'nın son kışı olacağını sözlerine ekledi.

 Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Yenifoça'da Jandarma Uzman Erbaş Komando Temel Kursu Mezuniyet Töreni'nde konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı törende eğitimlerini başarıyla tamamlayan 863 uzman erbaş jandarmayı tebrik etti.

Son terörist etkisiz hale getirilene kadar operasyonların kesintisiz süreceğini vurgulayan Çetin, gece - gündüz, soğuk - sıcak demeden terörle mücadeleye devam edileceğini belirtti.

Bu kış terör örgütünün son kışı olacak!

MİLLETİN DUALARI GÜÇ KATIYOR

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada her türlü tehdide karşı koymaya kararlı olunduğunu belirten Çetin, milletin ettiği duaların güçlerine güç kattığını ifade etti.

Ülkenin her karışında terör örgütü PKK ile mücadele edileceğinin altını çizen Çetin, "Dağlardaki PKK'lı teröristler başta olmak üzere bütün teröristlere karşı mücadelemiz Cudi'de, Gabar'da, Kato'da, Avaşin'de, Ağrı'da, Tunceli'de, Hakkari'de, Diyarbakır'da ve ülkemizin her karış toprağında, her yerinde devam edecektir." dedi.

Bu kış terör örgütünün son kışı olacak! - Resim : 2

BU KIŞ SON KIŞ!

Terörle mücadele edilirken kullanılan yüksek teknolojiye de değinen Çetin, "Bu kapsamda 2020 yılında PKK terör örgütünün her yerde inlerine girdik. 2021 yılında da girilmeye devam edilecektir. Bu kış PKK'nın son kışı olacaktır. Bu başarıyı sağlayan kahraman gençlerimizdir. Onlarla ne kadar övünsek, gurur duysak azdır." diye konuştu.

 Çetin, koronavirüs salgını neden ile alınan tedbirler kapsamında ailelerin bu yıl yemin törenine davet edilemediğini de sözlerine ekledi.

Bu kış terör örgütünün son kışı olacak! ile ilgili etiketler İzmir Jandarma Komando PKK Yenifoça
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.