Bu kilit 41'i çocuk tam 64 kişinin katili!

Rusya'da 41'i çocuk 64 kişinin öldüğü AVM yangınınında facianın bu kadar büyük olmasının nedeni belli oldu. Yapılan incelemede acil çıkışlara kilit vurulduğu belirlendi. Rusya Devlet Başkanı Putin, "Sorumlular en ağır şekilde cezalandırılacak" dedi.

Rusya'nın Kemerovo kentinde geçen pazar bir AVM'de meydana gelen ve 41'i çocuk 64 kişinin ölümüne yola açan yangının arkasındaki sis perdesi aralanıyor. Yangın mahallinde yürütülen incelemeler, facianın ihmal nedeniyle yaşandığına işaret ediyor.

ACİL ÇIKIŞ KAPILARI KİLİTLENMİŞ

Uzmanlar, yangının başladığı katta bulunan acil çıkış kapılarının kilitli olduğını tespit etti. Yangın alarmının ise bir güvenlik görevlisi tarafından kapatıldığı belirlendi.

yangn

Facianın meydana geldiği bölgeyi ziyaret eden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "İhmalin sorumlusu kişiler bulunup en ağır şekilde cezalandırıcak" diye konuştu.

PUTİN ULUSAL YAS İLAN ETTİ

3 günlük yas ilan eden Rus lider Putin, yangında yaralananları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etmişti.

Bu kilit 41'i çocuk tam 64 kişinin katili! ile ilgili etiketler Rusya Yangın Putin kilit facia
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.