Bu kez Konya! Korona şüphelisi aile hastaneden kaçtı...

Konya'da koronavirüs şüphesiyle izolasyonlu odaya alınan aynı aileden 3 kişi hastaneden kaçtı. Irak'tan geldikleri öğrenilen aile, polis ekipleri tarafından yakalanıp tekrar hastaneye getirildi.

Olay, Konya'da bulunan Seydişehir İlçe Devlet Hastanesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Irak’tan geldiği öğrenilen aynı aileden E.B., N.B. ve Ş.B. rahatsızlanmaları üzerine dün Seydişehir Devlet Hastanesine başvurdu.

Yapılan muayenenin ardından üç kişi koronavirüs şüphesi ile izolasyon odasına alınarak Konya’ya sevk edilmek üzere çalışma başlatıldı.

YAKALANIP GERİ GETİRİLDİLER

Konya’ya sevk edilmeyi bekleyen E.B., N.B., Ş.B. bilinmeyen bir nedenle izolasyon odasından çıkarak hastaneyi terk etti. Sevk olacak üç kişinin odada olmadığını fark eden çalışanların ihbarı üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Ekipler tarafından yaklaşık yarım saat sonra bulunan 3 kişi ambulans ile tekrar Seydişehir Devlet Hastanesine getirildi.

Bu kez Konya! Korona şüphelisi aile hastaneden kaçtı... ile ilgili etiketler Konya Hastane Koronavirüs Korona Irak
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.