Bu kez görüntü Kırıkkale’den! Çatıdan indirilip duvara dizildiler...

Kırıkkale'de koronavirüs tedbirleri kapsamındaki 'sosyal mesafe' kurallarına uymayan ve kumar oynayan 23 kişiye baskın düzenlendi. Saklandıkları çatıdan indirilip duvara dizilen şahıslara toplam 72 bin 450 lira idari para cezası uygulandı.

Alınan bilgiye göre, Kırıkkale, Yenidoğan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde 3 katlı bir apartmanın 3. katında kumar oynandığı ve alkol alındığı ihbarını değerlendiren polis ekipleri operasyon düzenledi.

ÇATIYA SAKLANDILAR

Binaya polis ekiplerinin geldiğini fark ederek teras ve çatıya saklanan şüpheliler, ekipler tarafından yakalandı.

Bu kez görüntü Kırıkkale’den! Çatıdan indirilip duvara dizildiler...

Operasyonda, aynı mekanda bulunan 23 kişiye Kovid-19 tedbirleri kapsamındaki İl Hıfzıssıhha Kurulu kararlarına aykırı hareket etmekten 3 bin 150'şer liradan toplam 72 bin 450 lira para cezası kesildi.

Bu kez görüntü Kırıkkale’den! Çatıdan indirilip duvara dizildiler... ile ilgili etiketler Kırıkkale polis kumar Operasyon Ceza sosyal mesafe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.