Bu kez de güzellik merkezinde olay çıkardı

Kahramanmaraş'ta koronavirüs salgınına yönelik yapılan denetimler sırasında maske takmadığı için kendisini uyaran polislere, "Artistliğiniz kime" diyerek taşkınlık yapan Gülcan Ç., bu sefer de bir güzellik merkezinde olay çıkardı. Gittiği merkezde çalışanları tehdit ettiği öne sürülen Gülcan Ç., ihbar üzerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün Kahramanmaraş'ta yaşandı. Yirmikigün Mahallesi'nde bulunan bir güzellik merkezine giden Gülcan Ç., maske takmadan gittiği güzellik merkezinde çalışan kişilerin uyarısı üzerine maskesini taktı, fakat bu sefer de meskesini doğru kullanmayarak çenesinin altına kadar indirdi. Güzellik merkezinde çalışanların tekrardan uyarıda bulunduğu Gülcan Ç., bunun üzerine bağırarak hizmet almayacağını söyleyerek ödediği ücretin kendisine iadesini istedi. Güzellik merkezinde çalışanların iadeyi kabul etmesine karşın bağırmasını sürdüren Gülcan Ç., "Takmıyorum, siz kimsiniz. Bir kez ceza aldım, ikinciyi yazmaları sıkar" ifadeleriyle çalışanların üzerine yürüdü. Gülcan Ç'nin sakinleştirilememesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

CAMLARI YUMRUKLADI

Güzellik merkezi çalışanlarına tehditte bulunduğu da öne sürülen Gülcan Ç, olay yerine gelen polis ekiplerince zorlukla çıkarıldı. Tehditlerini burada da sürdüren Gülcan Ç., bu sefer de güzellik merkezinin camını yumruklamaya başladı. Çıkan olayların ardından çalışanların şikayetçi olmasıyla birlikte Gülcan Ç., ekipler tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Burada güzellik merkezinin çalışanlarından kendisi de şikayette bulunan Gülcan Ç., ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

GARSONLARA KÜLLÜK FIRLATMIŞTI

Gülcan Ç., 16 Şubat 2020 tarihinde Kahramanmaraş İsmetpaşa Mahallesi'nde bir çay bahçesinde oturduğu sırada önce masadaki küllüğü yere, daha sonra ise kendisini uyarıda bulunan garsonların üzerine fırlattı. Daha sonra ise masaları deviren Gülcan Ç, çay bahçesinde bulunan diğer müşterilerin üzerine de bardak fırlattı. Bu esnada çay bahçesine gelen arkadaşları, Gülcan Ç.'yi dışarı çıkarmak isteyen garsonlara saldırıda bulunmuş, ihbar üzerine gelen polis ekipleri ise kadını gözaltına almıştı.

"ARTİSTLİĞİNİZ KİME?"

Gülcan Ç, bir diğer olayı ise 10 Aralık 2020 tarihinde KahramanmaraşTrabzon Bulvarı'nda meydana geldi. Gülcan Ç, koronavirüs tedbirleri kapsamında denetim gerçekleştiren polis ekiplerince maske takmadığı için uyarılmış, ancak zorluk çıkararak , “Artistliğiniz kime ya" dedikten sonra ekipler tarafından gözaltına alınmıştı. Polis merkezinde de maske takmayı reddetmeye devam eden Gülcan Ç., "Maske takmayacağım istediğinizi yapın. Buradan çıktıktan sonra savcılığa gideceğim hepinizle tek tek görüşeceğim. Siz neyinize güveniyorsunuz, siz kimsiniz? CİMER'e de yazarak şikayette bulunacağım. Sizin bu artistlikleriniz bir değil artık yetti. Yetti artık yetti. Siz neyinize güveniyorsunuz, siz kimsiniz?" diyerek tehditlerini sürdürmüştü.

Bu kez de güzellik merkezinde olay çıkardı

Hem maske takmamaktan 900 lira idari para cezası yazılan hem de polise mukavemet göstermekten adli işlem yapılan Gülcan Ç.'ye CİMER'den de yanıt gelmişti. Kadının görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Enver Başar, "Toplum sağlığını koruma adına gece gündüz görev yapan güvenlik güçlerimize yardımcı olmalı ve maske-mesafe-temizlik kurallarına uymalıyız. Hanımefendi boşuna zahmet edip CİMER’e yazmasın" diyerek tepki göstermişti.

Bu kez de güzellik merkezinde olay çıkardı ile ilgili etiketler Kadın Kahramanmaraş polis maske güzellik merkezi gülcan ç.
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.