Bu kez CHP Sultangazi İlçe Başkanı başrolde

CHP'deki taciz skandallarının arkası kesilmiyor. Bu kez iddia CHP'nin Sultangazi teşkilatının başındaki isimle ilgili. İlçe başkanı M.P. yardım bahanesi ile kendisine ait emlak ofisine çağırdığı kadını taciz etmekle suçlanıyor. TV100'e konuşan kadın M.P.'nin susması için para teklif ettiğini de söyledi.

CHP'de taciz ve cinsel istismar iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Son skandal Sultangazi İlçe Teşkilatından.

İddiaya göre, Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Başkanı M.P., yardım vaadinde bulunduğu kadına cinsel saldırıda bulunmaya kalkıştı.

İlçe Başkanı M.P., daha sonra da sessiz kalıp olanları anlatmaması için genç kadına para teklif etti.

TV100'e konuşan genç kadın M.P.'nin saldırısı öncesinde ayrı yaşadığı eşiyle sorunlar yaşıyordu. Uzun süredir ayrı olduğu eşi, genç kadını tehdit ediyor ve çocuklarını da genç kadına göstermiyordu. Genç kadın bunun üzerine CHP Kadın Kolları Üyelerinin aracılığıyla Sultangazi İlçe Başkanı M.P.'ye ulaşıp sorununu iletti.

İddiaya göre M.P. genç kadına yardım vaadinde bulundu ve kendisine ait emlak ofisine gelmesini istedi. İğrenç taciz de iddiaya göre o emlak ofisinde yaşandı. M.P. kendisine direnen genç kadının susması için CHP ilçe yöneticilerinden C.A.’yı devreye soktu ve para teklif etti.

 

Bu kez CHP Sultangazi İlçe Başkanı başrolde ile ilgili etiketler CHP Taciz Sultangazi ilçe başkanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.