Bu kez Amine Gülşe deplasmana gitti!

Ünlü oyuncu Amine Gülşe, son dönemde Alman Milli Takımı'ndan ayrılmasının ardından gündeme oturan sevgilisi Mesut Özil'in ailesine destek olmak için evlerine gitti.

İngiltere'nin güçlü takımlarından Arsenal formasını giyen Zonguldaklı Mesut Özil'in sevgilisi Türk kökenli İsveç vatandaşı olan oyuncu ve manken Amine Gülşe, Özil ailesine destek olmak amacıyla Zonguldak'a gitti.

MESUT'UN AİLESİYLE VAKİT GEÇİRDİ

İngiltere'de Arsenal forması giyen Mesut Özil'in sevgilisi Amine Gülşe, Zongudak'ın Devrek ilçesine giderek ünlü futbolcunun ailesiyle birlikte vakit geçirdi. Mesut Özil ile evlilik planları yaptığı konuşulan güzel manken, Mesut Özil'in annesi Gülizar Özil ve Mesut Özil'in kuzenleriyle birlikte vakit geçirdi.

Bu kez Amine Gülşe deplasmana gitti!

DEVREKLİ HAYRANLARINI İHMAL ETMEDİ

Güzel manken, Devrek'te hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Aile ziyaretinin ardından Amine Gülşe, Zonguldak'tan ayrıldı.

Bu kez Amine Gülşe deplasmana gitti! - Resim : 2

Bu kez Amine Gülşe deplasmana gitti! ile ilgili etiketler Amine Gülşe Mesut Özil Zonguldak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.