Bu kareden 15 gün sonra koronaya yenildi

Samsun Bafra Devlet Hastanesi'nde temizlik görevlisi Önder Büyük, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Büyük, 15 gün önce "Biz sizin için burada kalıyoruz, siz de bizim için lütfen evde kalın" mesajı vermişti.

Bafra Devlet Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan 2 çocuk babası 51 yaşındaki Önder Büyük, yakalandığı korona virüs nedeniyle 15 gündür tedavi gördüğü yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti. Önder Büyük için Bafra Devlet Hastanesi'nde tören düzenlendi.

Törene katılan Samsun Valisi Zülkif Dağlı, yakınlarına ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diledi. Vali Dağlı yaptığı konuşmada, "Bugün Bafra olarak ikinci kaybımızı verdik. Acılar üst üste geliyor. Samsun olarak da üçüncü kaybımızı verdik. Çocukları da bu beladan tez zamanda kurtulur, şifa bulur inşallah. Bu hastalıktan dolayı ızdırap çeken tüm ailelere, kardeşlerime Allah'tan şifalar diliyorum. En kısa zamanda şifa bulmalarını temenni ediyorum. Samsun’da mücadelemiz devam ediyor. Bu mücadeleyi bırakmayacağız. İnşallah başarıya da ulaşacağız" dedi.

Bu kareden 15 gün sonra koronaya yenildi

Büyük'ün cenazesi törenin ardından Bafra Yeni Mezarlık'ta defnedildi. Önder Büyük'ün eşi ve çocuklarının da korona virüs nedeniyle Bafra Devlet Hastanesi'nde serviste tedavileri devam ediyor.

Büyük, 15 gün önce hastalandığı gün arkadaşlarıyla birlikte çektirdikleri fotoğrafla, "Biz sizin için burada kalıyoruz, siz de bizim için lütfen evde kalın" mesajını vermişti.

İHA

Bu kareden 15 gün sonra koronaya yenildi ile ilgili etiketler Samsun Bafra Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.