Bu kare öğle sıcağında çekildi! Dolu yağdı...

Bitlis'e dolu yağdı. Türkiye kavrulurken Bitlis'te şaşırtıcı meteoroloji olayı yaşandı. Bitlis'in Ahlat ilçesine bağlı Ovakışla Beldesi'nde aniden bastıran dolu yağışı kısa sürede etrafı beyaza bürüdü.

Yurdun birçok kesiminde kavurucu sıcaklar hakim olurken, Bitlis'in Ahlat ilçesinde ise aniden bastıran dolu yağışı şaşırttı.

Ahlat ilçesine bağlı Ovakışla Beldesi'nde aniden bastıran dolu yağışı kısa sürede etrafı beyaza bürüdü. Ülkenin önemli bir kısmında sıcak hava hakimiyetini sürdürürken, Ahlat'ta ise günlerdir süren kısa süreli yağışlar bugün Ovakışla Beledesinde yerini dolu yağışına bıraktı. Bir anda bastıran dolu yağışı oldukça etkili olurken, vatandaşlar ise cep telefonu ile o anları kaydetti.

Bu kare öğle sıcağında çekildi! Dolu yağdı... ile ilgili etiketler Bitlis dolu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.